Welcome!
Welcome!

Er det noe på gang i din Hööks-butikk?

Ved å velge Hööks-butikk har du mulighet via e-mail å få spesialtilbud, informasjon om spesielle temakvelder og nyheter som gjelder akkurat din butikk. Du velger enkelt din Hööks-butikk på Mine Sider.

Les mer og velg butikk her!

Åpningstidene

Tidene finner du under respektive butikk i menyen. Der finner du også informasjon om evn. forandringer i åpningstidene før helligdager.

Personal shopper

Har du nylig blitt hesteeier / forrytter eller nylig blitt ponnyforeldre og kjenner du at du vil ha litt ekstra hjelp og råd angående utstyr, er du velkommen til å ringe din butikk og booke tid med noen av oss. Du er naturligvis ikke nødt til å kjøpe noe.

Handle med Hööks-konto

Vil du åpne Hööks-konto kan du gjøre det direkte i alle våre butikker, beskjed får du for det meste mens du venter. Du kan selvfølgelig også sende din kontosøknad med post.

Mer informasjon om Hööks-konto og hvordan den fungerer
- klikk her.

Postordre i varehuset!

Du vet vel at du kan gjøre vanlige postordrebestillinger i alle våre varehus?
For eksempel om en artikkel eller størrelse har tatt slutt i varehuset, så kan du bestille den direkte hjem. Si i fra til personalet så hjelper de deg. Du får da varene hjem per post som vanlig postordre.

Butikken har mer...

Noen produkter er av ulike grunner vanskelig å sende i posten. Det gjelder f.eks kjørepisker, fortønner og gjerdestolper.

OBS! Tenk på at sortimentet kan variere noe mellom de ulike butikkene. Hvis du er på jakt etter noe spesielt, ring og spør slik at du er sikker på at varen finnes på lager.
 

Ukens tilbud!

Hodelykt
Artikkelnr.. 940150
Nå 69 Kr

Våre bestselgere

Ridestrømper Classic CRW®...
Artikkelnr.. 140067
69 Kr
Leietau
Artikkelnr.. 420565
29 Kr

Handlevogn

0  artikler ligger i din handlevogn
Totalt: 0 Kr inkl. mva.
Norge | Alle priser i NOK

Hööks Hestesport

Produktnyheter!

Veske
Artikkelnr.. 290045
179 Kr
Jodhpursridebukse Alfa CR...
Artikkelnr.. 100582
649 Kr
Langermet T-skjorte Gigi...
Artikkelnr.. 120922
Fra 79 Kr
Multi Scarf
Artikkelnr.. 160050
Nå 49 Kr