• 60 dagers angrerett
 • Sendes innen 2-3 arb.dager
 • Sikker handel
 • Laveste ordreverdi er 200 kr
Hööks Academy
Logotyp Hööks Academy
Logg inn Finn butikk
0
 • 60 dagers angrerett
 • Sendes innen 2-3 arb.dager
 • Sikker handel
 • Laveste ordreverdi er 200 kr
Rytter
Rytter
Hööks Academy
Hööks Academy

Mine favoritter

Henter flere produkter

 • Hjem
 • Hest
 • Hestefôr
 • Kompletteringfôr
 • Muskel- og leddtilskudd BCAA 500 g Trikem
Art. nr 800872-00-00000

Muskel- og leddtilskudd BCAA 500 g Trikem

Art. nr: 800872-00-00000
kr 579,00
Sendes innen 2-3 arb.dager

Produktinformasjon

Et rent tilskudd av BCAA er et utmerket valg hvis du vil påskynde restitusjonen, beskytte musklene eller igangsette muskelbygging.

Bra å vite

Beskytter musklene og fremskynder restitusjonen – BCAA til hest

Hva er BCAA?

BCAA er en forkortelse for Branched Chain Amino Acids. Dette er en unik type aminosyrer som kroppen til hesten ikke kan produsere selv, men må tilføres via fôrinntaket til hesten.

Til forskjell fra andre aminosyrer, omsettes BCAA direkte i muskulaturen uten at det er behov for å bryte dem ned først. Det gjør at kroppen umiddelbart kan begynne prosessen med å reparere og bygge opp musklene.

Restitusjon og stølhet

Når hesten trenes, påvirkes hele sentralnervesystemet. Det vil si kropp, hjerne, nerver osv. I sammenheng med dette aktiverer kroppen trøtthet, og en av tingene som skjer er at nivået av BCAA synker. Ved å tilføre BCAA i sammenheng med trening kan man forbedre den mentale fokusen til hesten og redusere den opplevde anstrengelsen. Hesten føles piggere, den restituerer raskere og er klar før neste treningsøkt.

På samme måte som oss blir hester støle og kan oppleves som stive eller ømme dagen etter trening. Forskning viser at BCAA kan redusere stølhet. Den største faktoren avhenger nemlig av leucinet som finnes i BCAA påskynder den muskulære restitusjonen ved å aktivere oppbygningen av proteiner.

Bygge muskler

BCAA fungerer som en katalysator for oppbygningen av muskler. Kroppen innehar evnen til å bygge muskler, den venter bare på de riktige signalene. Signalene kan komme enten gjennom trening eller ved å forhøye nivået av leucin i blodet, noe som er akkurat det som skjer etter inntak av BCAA. Trening og BCAA gir effekt hver for seg, men de kan også fungere sammen og gi en enda større effekt.

Hvilke hester kan spise BCAA?

BCAA er et effektivt tilskudd til hester som trenger forbedret restitusjon og redusert stølhet. Samtidig gir det ekstra beskyttelse til musklene eller hvis man vil få litt mer ut av treningen. Det kan gis som et daglig tilskudd eller som en kur i perioder med tøffe treninger eller stevner. Kan gis til alle slags hester.

Fordeler med BCAA:

 • Bedre restitusjon
 • Få mer ut av treningen
 • Redusert stølhet
 • Hesten holder seg pigg i intense konkurranseperioder

Dosering

Stor häst (500 kg)*  30 ml/dag
Ponny (250 kg)* 15 ml/dag

*6 ml/100 kg kroppsvekt per dag.

0 h konkurransekarens.

Innhold

Tillsatser per 30 ml (24 g) per 1000 g
Aminosyror    
L-Leucine 3c382 11 g 460 g
L-Valine 3c370 5,5 g 230 g
L-Isoleucine 3c381 5,5 g 230 g

Ingredienser

Lecithin

IAnalytiske bestanddeler

Råprotein   69,1 %
Råolja-fett   0,39 %
Växttråd   <0,5 %
Råaska   0,29 %
Kalcium   <100 mg/kg
Natrium   <300 mg/kg
Fosfor   140 mg/kg

Betaling og frakt

Klarna Faktura

Betaling mot Klarna faktura med 14 dagers betalingstid. Ingen fakturaavgift tilkommer. Fakturaen sendes via mail i forbindelse med at ordren sendes fra vårt lager. For å kunne betale mot faktura må bestillingen sendes til din folkeregistrerte adresse, og du må oppgi korrekte og fullstendige personopplysninger.

Ved for sen betaling tilkommer et purregebyr på 70 kr samt en forsinkelsesrente. Ved fortsatt utelatt betaling går det videre til Klarnas inkassobyrå Segoria og lovbestemte inkassoavgifter tilkommer.

Klarna Delbetaling

Du kan delbetale din faktura via Klarna konto. Delbetal fra 1/24 av ordrebeløpet, imidlertid minst 50 kr i måneden. Du kan når som helst betale ned hele den gjenstående gjelden. Da avsluttes din konto hos Klarna automatisk. Fullstendige villkår finner du hos Klarna.

Klarna Direkte

Med Klarna Direkte betaler du enkelt direkte i kassa med bank-ID på mobil. Pengene trekkes 1-2 dager etter at vi har behandlet dine varer. Aktiver tjenesten ved å logge inn hos klarna.no og registrere din konto.

Klarna Kortbetaling

Sikker kortbetaling med VISA og Mastercard/Eurocard samt American Express. Ingen kortavgifter tilkommer. Ingen kortopplysninger lagres hos oss, de spares hos vår samarbeidspartner Klarna. Kortbetalinger som håndteres av Klarna er PCI-DSS sertifiserte.

Hööks Gavekort

Våre gavekort kan anvendes som delbetaling om summen på gavekortet ikke dekker hele ditt kjøp. Om verdien på gavekortet overstiger kjøpesummen, lagres den resterende kjøpsverdien på gavekortnummeret og kan brukes ved en senere anledning.

Kortbetaling Bedrifter

For bedrifter tilbyr vi kortbetaling via DIBS.
DIBS Payment Services er PCI-sertifisert. DIBS anvender seg av overføring med SSL-kryptering, som er industri-standarden for sikre kortbetalinger og ditt kortnummer sendes kryptert direkte til banken. Vi lagrer/håndterer ikke noen kortnummer eller CVC/CVV-nummer i vårt kunderegister og vi har ikke tilgang til din kortinformasjon eller din bankkonto.

IN THE MOMENT!

inspirasjon fra @hooksofficial

Du liker kanskje også

HÖÖKS HESTESPORT AS

Postboks 54
2021 Skedsmokorset
E-post: kundeservice@hooks.no
Telefon: 23 65 36 40

© Hööks.se 2020

BOM!

Webbläsaren du använder är diskad.

Vi rekommenderar dig att uppleva nya hemsidan med någon av följande webbläsare:

Google Chrome, SafariFirefox eller Microsoft Edge.