• 60 dagers angrerett
  • Sendes innen 1-2 arb.dager
  • Sikker handel
  • Laveste ordreverdi er 200 kr
Hööks Academy
Logotyp Hööks Academy
Logg inn Finn butikk
0
  • 60 dagers angrerett
  • Sendes innen 1-2 arb.dager
  • Sikker handel
  • Laveste ordreverdi er 200 kr
Rytter
Rytter
Hööks Academy
Hööks Academy

Mine favoritter

Henter flere produkter

Art. nr 610029-10

Flere farger:

Bakbeinsstryksokker Carbon Gel Vento Veredus

Svart

Art. nr: 610029-10
kr 1 949,00

Produktinformasjon

Bakbeinsbeskytter i Veredus Carbon Gel Vento-serie. I Carbon Vento kombineres beskyttende kullfiber og støtdempende gel med dobbel ventilasjon som gir god komfort. Beskytteren er nøye testet ut av bl.a. Marcus Ehning. Hemmeligheten ligger i de innovative materialene og den nye teknologien som anvendes i beskytteren. Det innerste laget, nærmest hestens bein, er i toveis-stretch som gir maksimal komfort. Mellomlaget består av Aerox, mikroperforert neopren, der de mikroskopiske hullene er spesialdesignet for å slippe gjennom varme. Varmen fra hestens bein passerer gjennom det innerste og mellomste laget, og spres deretter i det tredje laget som består av en egen 3D-netting. Ytterst ligger det støtdempende skallet. Nederst og øverst har skallet ventilasjonshull. Hestens bevegelser gjør at kjølig luft suges inn gjennom det nederste ventilasjonshullet. Trykket som bygges opp når hesten beveger seg gjør at varmen, som samles opp av 3D-nettingen, presses oppover og ut gjennom det øverste ventilasjonshullet. Det unike ved Carbon Ventro-beskytteren er at ventilasjonen blir dobbel, både horisontal, fra innsiden og ut, vertikal og fra nederst og oppover. Det harde, ytre skallet er anatomisk utformet for å gi mest mulig bevegelsesfrihet for hestens bein. Formen på beskytteren gir maksimal komfort og passer perfekt. Det ytre skallet er sammensatt av to separate deler med ulik tykkelse og bøyelighet. Hovedskallet består av mellomhard polyuretanplast, og delen som beskytter koden er laget av ekstra hard polyuretanplast. Det hardere kodedelen er dekket av lett kullfiber som er ekstremt slagsikkert, beskyttende og støtdempende. Over kullfiberskallet ligger det også en 3 mm gel-hinne som gir ekstra støtdemping. Beskytteren har to elastiske remmer med knapplukking som gjør at beskytteren er enkel å ta på og av. De elastiske remmene forhindrer også problemet med "overbelastning" på grunn av for stramt lukkede remmer. Merk deg at beskytterne i str. S ser litt annerledes ut, da de er så korte at den trekantede Veredus-logoen øverst ikke får plass.
  • Selges parvis.

Betaling og frakt

Klarna Faktura

Betaling mot Klarna faktura med 14 dagers betalingstid. Ingen fakturaavgift tilkommer. Fakturaen sendes via mail i forbindelse med at ordren sendes fra vårt lager. For å kunne betale mot faktura må bestillingen sendes til din folkeregistrerte adresse, og du må oppgi korrekte og fullstendige personopplysninger.

Ved for sen betaling tilkommer et purregebyr på 70 kr samt en forsinkelsesrente. Ved fortsatt utelatt betaling går det videre til Klarnas inkassobyrå Segoria og lovbestemte inkassoavgifter tilkommer.

Klarna Delbetaling

Du kan delbetale din faktura via Klarna konto. Delbetal fra 1/24 av ordrebeløpet, imidlertid minst 50 kr i måneden. Du kan når som helst betale ned hele den gjenstående gjelden. Da avsluttes din konto hos Klarna automatisk. Fullstendige villkår finner du hos Klarna.

Klarna Direkte

Med Klarna Direkte betaler du enkelt direkte i kassa med bank-ID på mobil. Pengene trekkes 1-2 dager etter at vi har behandlet dine varer. Aktiver tjenesten ved å logge inn hos klarna.no og registrere din konto.

Klarna Kortbetaling

Sikker kortbetaling med VISA og Mastercard/Eurocard samt American Express. Ingen kortavgifter tilkommer. Ingen kortopplysninger lagres hos oss, de spares hos vår samarbeidspartner Klarna. Kortbetalinger som håndteres av Klarna er PCI-DSS sertifiserte.

Hööks Gavekort

Våre gavekort kan anvendes som delbetaling om summen på gavekortet ikke dekker hele ditt kjøp. Om verdien på gavekortet overstiger kjøpesummen, lagres den resterende kjøpsverdien på gavekortnummeret og kan brukes ved en senere anledning.

Kortbetaling Bedrifter

For bedrifter tilbyr vi kortbetaling via DIBS.
DIBS Payment Services er PCI-sertifisert. DIBS anvender seg av overføring med SSL-kryptering, som er industri-standarden for sikre kortbetalinger og ditt kortnummer sendes kryptert direkte til banken. Vi lagrer/håndterer ikke noen kortnummer eller CVC/CVV-nummer i vårt kunderegister og vi har ikke tilgang til din kortinformasjon eller din bankkonto.

Du liker kanskje også

HÖÖKS HESTESPORT AS

Postboks 54
2021 Skedsmokorset
E-post: kundeservice@hooks.no
Telefon: 23 65 36 40

© Hööks.se 2020

Powered by Jetshop

BOM!

Webbläsaren du använder är diskad.

Vi rekommenderar dig att uppleva nya hemsidan med någon av följande webbläsare:

Google Chrome, SafariFirefox eller Microsoft Edge.