• 60 dagers angrerett
  • Sendes innen 2-3 arb.dager
  • Sikker handel
  • Laveste ordreverdi er 200 kr
Hööks Academy
Logotyp Hööks Academy
Logg inn Finn butikk
0
  • 60 dagers angrerett
  • Sendes innen 2-3 arb.dager
  • Sikker handel
  • Laveste ordreverdi er 200 kr
Rytter
Rytter
Hööks Academy
Hööks Academy

Mine favoritter

Henter flere produkter

Art. nr 610018-70

Flere farger:

Senebeskyttere Olympus Vento Veredus

Brun

Art. nr: 610018-70
kr 1 829,00

Produktinformasjon

Ny og oppdatert versjon av de populære Olympus senebeskytterne fra Veredus – nå med Vento-teknologi. Vento innebærer at beskytterne har dobbel ventilasjon. Overskuddsvarmen kan både passere gjennom det doble laget på innsiden og gjennom ventilasjonshullene i øverst og nederst på beskytteren. Innsiden av beskytteren består av et lag 3D-netting som sprer varmen jevnt over hele beskytteren. Innerst mot hesten bein har den et lag med mikroperforert neopren. Senebeskytteren er anatomisk formet, følger beina til hesten og gir god bevegelsesfrihet. Hovedskallet er sammensatt av to separate polyuretan-deler med ulik tykkelse og fleksibilitet. Det innvendige skallet er stivere for å beskytte mot slag og støt, og det utvendige skallet er mer fleksibelt for å gi rom til hestens naturlige bevegelser. Støtdempende EVA-skum gir ekstra beskyttelse til senen. To elastiske remmer med «Quick Release»-lukking gir enkel på- og avtaking og forhindrer «overbelastning» på grunn av for stramt lukkede remmer. Merk deg at beskytterne i str. S ser litt annerledes ut, da de er så korte at den trekantede Veredus-logoen øverst ikke får plass.
  • Selges parvis.

Betaling og frakt

Klarna Faktura

Betaling mot Klarna faktura med 14 dagers betalingstid. Ingen fakturaavgift tilkommer. Fakturaen sendes via mail i forbindelse med at ordren sendes fra vårt lager. For å kunne betale mot faktura må bestillingen sendes til din folkeregistrerte adresse, og du må oppgi korrekte og fullstendige personopplysninger.

Ved for sen betaling tilkommer et purregebyr på 70 kr samt en forsinkelsesrente. Ved fortsatt utelatt betaling går det videre til Klarnas inkassobyrå Segoria og lovbestemte inkassoavgifter tilkommer.

Klarna Delbetaling

Du kan delbetale din faktura via Klarna konto. Delbetal fra 1/24 av ordrebeløpet, imidlertid minst 50 kr i måneden. Du kan når som helst betale ned hele den gjenstående gjelden. Da avsluttes din konto hos Klarna automatisk. Fullstendige villkår finner du hos Klarna.

Klarna Direkte

Med Klarna Direkte betaler du enkelt direkte i kassa med bank-ID på mobil. Pengene trekkes 1-2 dager etter at vi har behandlet dine varer. Aktiver tjenesten ved å logge inn hos klarna.no og registrere din konto.

Klarna Kortbetaling

Sikker kortbetaling med Klarna Checkout. Ingen kortavgifter tilkommer. Ingen kortopplysninger lagres hos oss, de spares hos vår samarbeidspartner Klarna. Kortbetalinger som håndteres av Klarna er PCI-DSS sertifiserte.

Hööks Gavekort

Våre gavekort kan anvendes som delbetaling om summen på gavekortet ikke dekker hele ditt kjøp. Om verdien på gavekortet overstiger kjøpesummen, lagres den resterende kjøpsverdien på gavekortnummeret og kan brukes ved en senere anledning.

Kortbetaling Bedrifter

For bedrifter tilbyr vi kortbetaling via DIBS.
DIBS Payment Services er PCI-sertifisert. DIBS anvender seg av overføring med SSL-kryptering, som er industri-standarden for sikre kortbetalinger og ditt kortnummer sendes kryptert direkte til banken. Vi lagrer/håndterer ikke noen kortnummer eller CVC/CVV-nummer i vårt kunderegister og vi har ikke tilgang til din kortinformasjon eller din bankkonto.

IN THE MOMENT!

inspirasjon fra @hooksofficial

Du liker kanskje også

HÖÖKS HESTESPORT AS

Postboks 54
2021 Skedsmokorset
E-post: kundeservice@hooks.no
Telefon: 23 65 36 40

© Hööks.se 2020

BOM!

Webbläsaren du använder är diskad.

Vi rekommenderar dig att uppleva nya hemsidan med någon av följande webbläsare:

Google Chrome, SafariFirefox eller Microsoft Edge.