• 60 dagers angrerett
  • Sendes innen 2-3 arb.dager
  • Sikker handel
  • Laveste ordreverdi er 200 kr
Hööks Academy
Logotyp Hööks Academy
Logg inn Finn butikk
0
  • 60 dagers angrerett
  • Sendes innen 2-3 arb.dager
  • Sikker handel
  • Laveste ordreverdi er 200 kr
Rytter
Rytter
Hööks Academy
Hööks Academy

Mine favoritter

Henter flere produkter

Art. nr 610012-70

Flere farger:

Senebeskyttere STS Carbon GelVento Veredus

Brun

Art. nr: 610012-70
kr 2 349,00

Produktinformasjon

Senebeskytter fra Veredus i den populære Carbon Gel Vento-serien. Anatomisk formede beskyttere med svært god passform som gir god bevegelsesfrihet for kode og kne. Beskytterne har dobbel ventilasjon, noe som betyr at eventuell overskuddsvarme kan transporteres innenfra og ut, samtidig som at luft kan strømme langs beina til hesten gjennom ventilasjonshullene nederst og øverst på beskytteren. Alt for å gi hestens bein den aller beste komforten. Utsiden av beskytterne er forsterket med lett kullfiber som beskytter mot slag, og et 3 mm lag med støtdempende gel. Innsiden av beskytterne er dekket av det syntetiske saueskinnet STS – Save The Sheep. Den myke innsiden gjør at beskytterne passer fint til hester med følsom hud. Den syntetiske pelsen er også enkel å stelle og holde ren. Den tørker raskt, mister ikke formen og har lang levetid. Sand som kommer inn i beskytteren, kommer raskt ut igjen. Det reduserer risikoen for gnag. Beskytteren har to elastiske remmer med knapplukking som gjør at beskytteren er enkel å ta på og av. De elastiske remmene forhindrer også at de strammes for hardt. Anbefalte størrelser, omkrets på skinnebein; fra 17 til 19 cm – str. Small. Fra 20 til 24 cm – str. Medium. Over 24 cm – str. Large. Merk deg at beskytterne i str. S ser litt annerledes ut, se bilde.

Betaling og frakt

Klarna Faktura

Betaling mot Klarna faktura med 14 dagers betalingstid. Ingen fakturaavgift tilkommer. Fakturaen sendes via mail i forbindelse med at ordren sendes fra vårt lager. For å kunne betale mot faktura må bestillingen sendes til din folkeregistrerte adresse, og du må oppgi korrekte og fullstendige personopplysninger.

Ved for sen betaling tilkommer et purregebyr på 70 kr samt en forsinkelsesrente. Ved fortsatt utelatt betaling går det videre til Klarnas inkassobyrå Segoria og lovbestemte inkassoavgifter tilkommer.

Klarna Delbetaling

Du kan delbetale din faktura via Klarna konto. Delbetal fra 1/24 av ordrebeløpet, imidlertid minst 50 kr i måneden. Du kan når som helst betale ned hele den gjenstående gjelden. Da avsluttes din konto hos Klarna automatisk. Fullstendige villkår finner du hos Klarna.

Klarna Direkte

Med Klarna Direkte betaler du enkelt direkte i kassa med bank-ID på mobil. Pengene trekkes 1-2 dager etter at vi har behandlet dine varer. Aktiver tjenesten ved å logge inn hos klarna.no og registrere din konto.

Klarna Kortbetaling

Sikker kortbetaling med VISA og Mastercard/Eurocard samt American Express. Ingen kortavgifter tilkommer. Ingen kortopplysninger lagres hos oss, de spares hos vår samarbeidspartner Klarna. Kortbetalinger som håndteres av Klarna er PCI-DSS sertifiserte.

Hööks Gavekort

Våre gavekort kan anvendes som delbetaling om summen på gavekortet ikke dekker hele ditt kjøp. Om verdien på gavekortet overstiger kjøpesummen, lagres den resterende kjøpsverdien på gavekortnummeret og kan brukes ved en senere anledning.

Kortbetaling Bedrifter

For bedrifter tilbyr vi kortbetaling via DIBS.
DIBS Payment Services er PCI-sertifisert. DIBS anvender seg av overføring med SSL-kryptering, som er industri-standarden for sikre kortbetalinger og ditt kortnummer sendes kryptert direkte til banken. Vi lagrer/håndterer ikke noen kortnummer eller CVC/CVV-nummer i vårt kunderegister og vi har ikke tilgang til din kortinformasjon eller din bankkonto.

IN THE MOMENT!

inspirasjon fra @hooksofficial

Du liker kanskje også

HÖÖKS HESTESPORT AS

Postboks 54
2021 Skedsmokorset
E-post: kundeservice@hooks.no
Telefon: 23 65 36 40

© Hööks.se 2020

Powered by Jetshop

BOM!

Webbläsaren du använder är diskad.

Vi rekommenderar dig att uppleva nya hemsidan med någon av följande webbläsare:

Google Chrome, SafariFirefox eller Microsoft Edge.