• 60 dagers angrerett
  • Sendes innen 1-2 arb.dager
  • Sikker handel
  • Laveste ordreverdi er 200 kr
Hööks Academy
Logotyp Hööks Academy
Logg inn Finn butikk
0
  • 60 dagers angrerett
  • Sendes innen 1-2 arb.dager
  • Sikker handel
  • Laveste ordreverdi er 200 kr
Rytter
Rytter
Hööks Academy
Hööks Academy

Mine favoritter

Henter flere produkter

Art. nr 400190-01

Dressursjabrak Classic Trinity®

Hvit

Art. nr: 400190-01
kr 139,50
kr 399,00
Finnes i følgende kampanjer

Produktinformasjon

Småquiltet bomullssjabrak med innside i vaffelvevd bomull som bidrar til at fukt transporteres vekk. Solid padding i 700 g polyesterfilt gjør at sjabraken holder formen og ligger stabilt på plass. Kort stropp til å feste i salens d-ring gjør at den passer til de fleste saler, selv de med store kneputer eller monoflap. Ekstra forsterking ved salgjorden for å minimere risikoen for slitasje.
  • Vask: 30°.

Brodering

Dette produktet kan broderes.
Les mer om brodering her!

Merk deg at leveringstiden påvirkes hvis du bestiller brodering.
Ved bestilling av 1–2 broderier legges det til ca. 1–2 uker.
Ved bestilling av mer enn 2 broderier legges det til ca. 4 uker.
Obs! Det er ikke bytte-/angrerett på broderte varer.

Hvis du vil ha broderi på en vare som du bestiller på hooks.no, må du legge inn en beskjed om dette i feltet "Melding til kundeservice" i kassen. All informasjon om hvilken vare det gjelder (hvis du har bestilt mer enn én vare), plassering, farger, skrift osv. må oppgis (se liste nedenfor). Pristillegget for broderingen blir tatt med i den endelige ordrebekreftelsen. Husk også at leveringstiden som oppgis på ordrebekreftelsen påvirkes hvis du bestiller brodering.

Kopier listen nedenfor og bruk den som mal når du fyller ut opplysningene dine.
(Én broderibeskrivelse per vare som skal broderes.)

Artikkelnummer, farge, størrelse:
Plassering:
Broderitekst:
Stil:
Ønsket trådfarge:
Form:
Telefon:

Bra å vite

Når du vasker sjabraken din, er det viktig at du strekker den i våt tilstand for at den skal beholde formen, dette fordi kantebånd, innside og utside trekker seg sammen litt forskjellig i vask. Salens størrelse og modell avgjør hvilken sjabrak du må velge. Til saler i størrelse 14-16,5" pleier ponnisjabraker å passe, til 16,5-18,5"-saler passer fullstørrelser.

Betaling og frakt

Klarna Faktura

Betaling mot Klarna faktura med 14 dagers betalingstid. Ingen fakturaavgift tilkommer. Fakturaen sendes via mail i forbindelse med at ordren sendes fra vårt lager. For å kunne betale mot faktura må bestillingen sendes til din folkeregistrerte adresse, og du må oppgi korrekte og fullstendige personopplysninger.

Ved for sen betaling tilkommer et purregebyr på 70 kr samt en forsinkelsesrente. Ved fortsatt utelatt betaling går det videre til Klarnas inkassobyrå Segoria og lovbestemte inkassoavgifter tilkommer.

Klarna Delbetaling

Du kan delbetale din faktura via Klarna konto. Delbetal fra 1/24 av ordrebeløpet, imidlertid minst 50 kr i måneden. Du kan når som helst betale ned hele den gjenstående gjelden. Da avsluttes din konto hos Klarna automatisk. Fullstendige villkår finner du hos Klarna.

Klarna Direkte

Med Klarna Direkte betaler du enkelt direkte i kassa med bank-ID på mobil. Pengene trekkes 1-2 dager etter at vi har behandlet dine varer. Aktiver tjenesten ved å logge inn hos klarna.no og registrere din konto.

Klarna Kortbetaling

Sikker kortbetaling med VISA og Mastercard/Eurocard samt American Express. Ingen kortavgifter tilkommer. Ingen kortopplysninger lagres hos oss, de spares hos vår samarbeidspartner Klarna. Kortbetalinger som håndteres av Klarna er PCI-DSS sertifiserte.

Hööks Gavekort

Våre gavekort kan anvendes som delbetaling om summen på gavekortet ikke dekker hele ditt kjøp. Om verdien på gavekortet overstiger kjøpesummen, lagres den resterende kjøpsverdien på gavekortnummeret og kan brukes ved en senere anledning.

Kortbetaling Bedrifter

For bedrifter tilbyr vi kortbetaling via DIBS.
DIBS Payment Services er PCI-sertifisert. DIBS anvender seg av overføring med SSL-kryptering, som er industri-standarden for sikre kortbetalinger og ditt kortnummer sendes kryptert direkte til banken. Vi lagrer/håndterer ikke noen kortnummer eller CVC/CVV-nummer i vårt kunderegister og vi har ikke tilgang til din kortinformasjon eller din bankkonto.

Du liker kanskje også

HÖÖKS HESTESPORT AS

Postboks 54
2021 Skedsmokorset
E-post: kundeservice@hooks.no
Telefon: 23 65 36 40

© Hööks.se 2020

Powered by Jetshop

BOM!

Webbläsaren du använder är diskad.

Vi rekommenderar dig att uppleva nya hemsidan med någon av följande webbläsare:

Google Chrome, SafariFirefox eller Microsoft Edge.