• 60 dagers angrerett
 • Sendes innen 1-2 dager
 • Sikker handel
 • Laveste ordreverdi er 200 kr
Hööks Academy
Logotyp Hööks Academy
Logg inn Finn butikk
0
 • 60 dagers angrerett
 • Sendes innen 1-2 dager
 • Sikker handel
 • Laveste ordreverdi er 200 kr
Nyheter
Nyheter
Kjepphest
Kjepphest
Hööks Academy
Hööks Academy
Sale
Sale

Mine favoritter

Henter flere produkter

Pga. populære kampanjer har vi noe lengre leveringstid akkurat nå

 • Hjem
 • Hund
 • Godbiter og tilskudd
 • Tilskudd Working Dog Max MSM + Trikem
Art. nr 053077-00-00000

Tilskudd Working Dog Max MSM + Trikem

Art. nr: 053077-00-00000
kr 169,00
Sendes innen 1-2 dager

Produktinformasjon

MSM-Metylsulfonylmetan er et naturlig, svovelbasert stoff som inngår i bl.a. cellevegger og gjør at de slipper igjennom oksygen og sender vekk avfallsprodukter. MSM øker melkesyreterskelen, og musklene får tilbake smidigheten raskere. Kan med fordel brukes til eldre hunder som er stive, eller hunder som jobber hardt og utsettes for store påkjenninger, slik at de lettere kan hente seg inn og bygge opp brusk, ledd, sener, bindevev, skjelett og muskler. Produsert i Sverige. 450 ml/boks.

Bra å vite

MSM er kroppens svovelkilde, som medvirker til cellenes evne til å bytte ut næringsstoffer og slagg via blodet. Ved MSM-mangel reduseres utbyttingen, og hunden får lavere melkesyreterskel med dårligere prestasjonsevne. Musklenes restitusjonstid tar også lengre tid.

MSM er en viktig del av celledannelsen i hele kroppen, og det inngår blant annet i oppbyggingen av brusk, sener, bindevev, muskler, skjelett og pels. Det er også en viktig byggestein i kroppens produksjon av aminosyrer, protein, enzymer og hormoner. Organisk svovel er noe som finnes i hver celle i kroppen, og det er med andre ord en av de viktigste komponentene for en velfungerende kropp.

MaxMSM+ er utviklet med velsmakende og nyttig probiotiske gjærkultur som stabiliserer tarmkulturen og forbedrer næringsopptaket.

Inneholder ikke sukker.

Bruk

Svovel inngår i alle cellers oppbygging, og mangel på dette påvirker alle kroppens prosesser og funksjoner.

Mat er hundens kilde til svovel. Hvis hunden får varmebehandlet fabrikkert fôr, er risikoen for svovelmangel stor, fordi MSM påvirkes allerede ved relativt lave temperaturer.

Aktive hunder forbruker mer av alle næringsstoffer, og ved høy fysisk aktivitet utvikles for eksempel musklene der den økte celleproduksjonen krever tilgang til ekstra mye svovel.

MSM-tilskudd anbefales for aktive og arbeidende hunders velbefinnende og prestasjonsevne.

Daglig 5 ml / 10 kg kroppsvekt. Strøs på maten.

Betaling og frakt

Klarna Faktura

Betaling mot Klarna faktura med 14 dagers betalingstid. Ingen fakturaavgift tilkommer. Fakturaen sendes via mail i forbindelse med at ordren sendes fra vårt lager. For å kunne betale mot faktura må bestillingen sendes til din folkeregistrerte adresse, og du må oppgi korrekte og fullstendige personopplysninger.

Ved for sen betaling tilkommer et purregebyr på 70 kr samt en forsinkelsesrente. Ved fortsatt utelatt betaling går det videre til Klarnas inkassobyrå Segoria og lovbestemte inkassoavgifter tilkommer.

Klarna Delbetaling

Du kan delbetale din faktura via Klarna konto. Delbetal fra 1/24 av ordrebeløpet, imidlertid minst 50 kr i måneden. Du kan når som helst betale ned hele den gjenstående gjelden. Da avsluttes din konto hos Klarna automatisk. Fullstendige villkår finner du hos Klarna.

Klarna Direkte

Med Klarna Direkte betaler du enkelt direkte i kassa med bank-ID på mobil. Pengene trekkes 1-2 dager etter at vi har behandlet dine varer. Aktiver tjenesten ved å logge inn hos klarna.no og registrere din konto.

Klarna Kortbetaling

Sikker kortbetaling med VISA og Mastercard/Eurocard samt American Express. Ingen kortavgifter tilkommer. Ingen kortopplysninger lagres hos oss, de spares hos vår samarbeidspartner Klarna. Kortbetalinger som håndteres av Klarna er PCI-DSS sertifiserte.

Hööks Gavekort

Våre gavekort kan anvendes som delbetaling om summen på gavekortet ikke dekker hele ditt kjøp. Om verdien på gavekortet overstiger kjøpesummen, lagres den resterende kjøpsverdien på gavekortnummeret og kan brukes ved en senere anledning.

Kortbetaling Bedrifter

For bedrifter tilbyr vi kortbetaling via DIBS.
DIBS Payment Services er PCI-sertifisert. DIBS anvender seg av overføring med SSL-kryptering, som er industri-standarden for sikre kortbetalinger og ditt kortnummer sendes kryptert direkte til banken. Vi lagrer/håndterer ikke noen kortnummer eller CVC/CVV-nummer i vårt kunderegister og vi har ikke tilgang til din kortinformasjon eller din bankkonto.

HÖÖKS HESTESPORT AS

Postboks 54
2021 Skedsmokorset
E-post: kundeservice@hooks.no
Telefon: 23 65 36 40

Inspiration

© Hööks.se 2020

Powered by Jetshop

BOM!

Webbläsaren du använder är diskad.

Vi rekommenderar dig att uppleva nya hemsidan med någon av följande webbläsare:

Google Chrome, SafariFirefox eller Microsoft Edge.