• . 60 dagers åpent kjøp!*
  • . Vi sender innen 1-3 dager
  • . Frakt 49 kr - gratis frakt over 2000 kr!

 

Om Hööks - Hööks

Om Hööks

Om Hööks

Hööks Hestesport er Skandinavias ledende foretak innen hestesportsbransjen og har et bredt sortiment med alt til rytter, hest og hund. Vi har et stort nett av butikker i Sverige, Norge, Danmark og Finland og har også salg via e-handel.

Vi omsetter over 450 millioner SEK  og har ca 350 engasjerte medarbeidere som gjør alt for å serve våre kunder. Vi har en arv av kunnskap, produktutvikling og service ånd som har sitt utspring nesten 80 år tilbake i tiden. Gjennom å være tilgjengelig for våre kunder 24 timer i døgnet, sju dager i uken, gjør vi alt for i møtekomme de krav som stilles til oss. Hjørnesteinene i vår virksomhet er å være serviceinnstilt, kvalitetsbevisste, prisgunstige, engasjerte og lydhøre.

Historien om Hööks begynner allerede i 1931 som et lite salmakeri i Eksjö. Siden den gang har foretaket utviklet og i 1976 startet Hööks Hästsport AB. Les mer om Hööks historia her.

Adresse:

Hööks Hestesport AS
Postboks 54
2021 Skedsmokorset

Telefon:

800 84 845

E-post:

no.info@hooks.se

Organisasjonsnummer:

975 822 427

Medlem av Distansehandel Norge

Hööks Hestesport er medlem av Distansehandel Norge som har strenge regler for medlemskap. DN-merket gir kjøpe­trygghet når du handler på postordre.

Trygg E-Handel-sertifisert

Trygg E-handel skal skape trygghet for dem som handler på nettet, hva enten de er selger eller kjøper, og være et redskap til å fremme en oversiktlig, seriøs og trygg handel på nettet i tråd med de krav som stilles fra alle parter i denne handelsformen.
Når du ser et Trygg E-handelssymbol i forbindelse med en nettbutikk, skal du kunne stole på at du kan handle trygt og sikkert i nettbutikken. www.hooks.no, som drives av Hööks Hestesport AS, lever opp til Trygg E-handels krav til e-handlere.