• 60 dagers angrerett
  • Sendes innen 2-3 arb.dager
  • Sikker handel
  • Laveste ordreverdi er 200 kr
Hööks Academy
Logotyp Hööks Academy
Logg inn Finn butikk
0
  • 60 dagers angrerett
  • Sendes innen 2-3 arb.dager
  • Sikker handel
  • Laveste ordreverdi er 200 kr
Rytter
Rytter
Hööks Academy
Hööks Academy

Mine favoritter

Henter flere produkter

Art. nr 300614-10

Flere farger:

Aachenhodelag Lyndon Fairfield®

Svart

Art. nr: 300614-10
kr 349,00

Produktinformasjon

Aachenhodelag med mykt fôret neserem og nakkestykke. Pannebånd med sølvfarget lenke.
  • Sølvfargede spenner.
  • Komplett med webbtøyle.

Bra å vite

Vær nøye med rengjøringen av ditt utstyr. Da holder det lenger og det blir behageligere å bruke både for deg og hesten. Gjør det til en rutine at etter hver ride- og kjøretur tørkes utstyret rent, gjør man det til en vane tar det ikke lang tid. Alt utstyr i lær, sal, hodelag, grime, beinbeskyttere, ridestøvler tørkes rene for smuss med en svamp som er fuktet med lærsåpe etter bruk. Ved behov smører du inn læret med lærbalsam eller olje, som både beskytter og bevarer læret. Bruk gjerne et saltrekk til din sal så holder den seg også ren fra støv. Alt lær har best av å bli oppbevart tørt og ikke på for varm plass. Tørk aldri fuktig lær ovenfor et varmeelement, for da tørker og sprekker læret sundt.

Balsam
Inneholder ulike oljer og voks. Gjør læret mykt og gir en lett vannavstøtende overflate. Man tilfører fett igjen etter at man har vasket med såpe.

Olje
Beskytter mot vann, fukt, mugg og salt/saltrender (svette). Holder læret mykt og smidig og gjør det ”slitesterkt”. Inneholder mineraloljer, animalsk og vegetabilsk fett. Er bra på lær som har blitt tørt. Man bør ikke bruke for mye ved sømmene, for da blir det lett lufttett og sømmene kan ”råtne” og gå opp. Dette gjelder generelt for alt lærfett.

Glyserolsåpe
Også glyserol er pleiende og mykgjørende for læret, dessuten skånsomt på lyst lær. Det har en høyere ”poleringseffekt” og er derfor å foretrekke hvis man vil ha blankt lær.

Lanolinsåpe
Lanolin er pleiende og mykgjørende for læret. Brukes med ganske lite vann.

Betaling og frakt

Klarna Faktura

Betaling mot Klarna faktura med 14 dagers betalingstid. Ingen fakturaavgift tilkommer. Fakturaen sendes via mail i forbindelse med at ordren sendes fra vårt lager. For å kunne betale mot faktura må bestillingen sendes til din folkeregistrerte adresse, og du må oppgi korrekte og fullstendige personopplysninger.

Ved for sen betaling tilkommer et purregebyr på 70 kr samt en forsinkelsesrente. Ved fortsatt utelatt betaling går det videre til Klarnas inkassobyrå Segoria og lovbestemte inkassoavgifter tilkommer.

Klarna Delbetaling

Du kan delbetale din faktura via Klarna konto. Delbetal fra 1/24 av ordrebeløpet, imidlertid minst 50 kr i måneden. Du kan når som helst betale ned hele den gjenstående gjelden. Da avsluttes din konto hos Klarna automatisk. Fullstendige villkår finner du hos Klarna.

Klarna Direkte

Med Klarna Direkte betaler du enkelt direkte i kassa med bank-ID på mobil. Pengene trekkes 1-2 dager etter at vi har behandlet dine varer. Aktiver tjenesten ved å logge inn hos klarna.no og registrere din konto.

Klarna Kortbetaling

Sikker kortbetaling med Klarna Checkout. Ingen kortavgifter tilkommer. Ingen kortopplysninger lagres hos oss, de spares hos vår samarbeidspartner Klarna. Kortbetalinger som håndteres av Klarna er PCI-DSS sertifiserte.

Hööks Gavekort

Våre gavekort kan anvendes som delbetaling om summen på gavekortet ikke dekker hele ditt kjøp. Om verdien på gavekortet overstiger kjøpesummen, lagres den resterende kjøpsverdien på gavekortnummeret og kan brukes ved en senere anledning.

Kortbetaling Bedrifter

For bedrifter tilbyr vi kortbetaling via DIBS.
DIBS Payment Services er PCI-sertifisert. DIBS anvender seg av overføring med SSL-kryptering, som er industri-standarden for sikre kortbetalinger og ditt kortnummer sendes kryptert direkte til banken. Vi lagrer/håndterer ikke noen kortnummer eller CVC/CVV-nummer i vårt kunderegister og vi har ikke tilgang til din kortinformasjon eller din bankkonto.

IN THE MOMENT!

inspirasjon fra @hooksofficial

Du liker kanskje også

HÖÖKS HESTESPORT AS

Postboks 54
2021 Skedsmokorset
E-post: kundeservice@hooks.no
Telefon: 23 65 36 40

© Hööks.se 2020

BOM!

Webbläsaren du använder är diskad.

Vi rekommenderar dig att uppleva nya hemsidan med någon av följande webbläsare:

Google Chrome, SafariFirefox eller Microsoft Edge.