• 60 dagers angrerett
  • Sendes innen 2-3 arb.dager
  • Sikker handel
  • Laveste ordreverdi er 200 kr

Mine favoritter

Henter flere produkter

Art. nr 610662-14-00000

Bandasje Circulation Hoof Sock Incrediwear Equine

Lysegrå

Art. nr: 610662-14-00000
kr 899,00
Ikke på lager online

Produktinformasjon

Incrediwear Equine Circulation Hoof Sock bidrar til å forebygge skader, fremmer restitusjon etter trening, påskynder helning og rehabilitering etter skader, og forbedrer ytelsen til hesten din. Hoof Sock reduserer hevelser og betennelser, reduserer eventuell trøtthet og ømhet i musklene, øker blodsirkulasjonen og øker dreneringen av lymfen, noe som fremskynder restitusjonen etter trening. Sokkene gir ingen kompresjon og de kan derfor brukes – i tørr tilstand – i opptil 24 timer. Kan med fordel brukes før rideøkten for økt blodsirkulasjon før arbeidet. Etter ridning kan de brukes bløte for å oppnå effektiv og skånsom kjøling i opptil ca. én time. Da gjør du slik: Ta på sokkene umiddelbart etter at du har trent hesten din, bløt sokkene og la hesten stå med sokkene på i ca. 45–60 min. Sokkene fungerer da som en kjølebandasje og forhindrer eventuelle hevelser eller overanstrengelser. Du kan også velge å la sokkene ligge i varmt vann i ca. 2 minutter. Klem ut overflødig vann, la dem kjøle seg ned noe og ta på sokkene. Hovsokkene har en unik passform og tres på slik at de sitter på den nedre delen av beinet til hesten, over kode og kronrand. For å forhindre at sokken går i stykker, bør du bruke teip for å dekke over skosømmer og andre ujevnheter før du drar på hovsokken.
  • Selges parvis.
  • Vask: 40°.

Incrediwear Equine – en ny og revolusjonerende teknologi som fremskynder de naturlige helingsprosessene i kroppen og gir raskere restitusjon.

Incrediwear er fremfor alt velkjent i USA der teknologien har vært brukt på mennesker i lang tid. I nyere tid har det også kommet produkter til hest.

Produktet bygger på at materialet, som inneholder små mengder germanium og kull, avgir negative ioner når det kommer i kontakt med kroppsvarme.

De negative ionene setter i gang molekylære vibrasjoner som øker både blodsirkulasjonen og gjennomstrømningen til lymfen. Dette setter i gang den naturlige helingsprosessen i kroppen og fremskynder en skånsom restitusjon for hesten din!

Det sies også at de negative ionene har en smertelindrende og kjølende effekt. Samtidig motvirker de eventuelle betennelser og reduserer forekomsten av hevelse.

Flere av produktene kan fuktes for å oppnå maksimal kjøling. Effekten avtar etter ca. én time, og da bør produktet tas av.

Incrediwear Equine er ikke kompresjonsprodukter, derfor kan de brukes tørre i opptil 24 timer uten å skade hesten.

Bra å vite

Betaling og frakt

IN THE MOMENT!

inspirasjon fra @hooksofficial

BOM!

Webbläsaren du använder är diskad.

Vi rekommenderar dig att uppleva nya hemsidan med någon av följande webbläsare:

Google Chrome, SafariFirefox eller Microsoft Edge.