Om Hööks

Hööks Hestesport er Skandinavias ledende foretak innen hestesportsbransjen og har et bredt sortiment med alt til rytter, hest og hund. Vi har et stort nett av butikker i Sverige, Norge, Danmark og Finland og har også salg via e-handel. Vi omsetter over 500 millioner SEK og har ca 400 engasjerte medarbeidere som gjør alt for å serve våre kunder. Vi har en arv av kunnskap, produktutvikling og service ånd som har sitt utspring nesten 80 år tilbake i tiden. Gjennom å være tilgjengelig for våre kunder 24 timer i døgnet, sju dager i uken, gjør vi alt for i møtekomme de krav som stilles til oss. Hjørnesteinene i vår virksomhet er å være serviceinnstilt, kvalitetsbevisste, prisgunstige, engasjerte og lydhøre.

Historien om Hööks begynner allerede i 1931 som et lite salmakeri i Eksjö. Siden den gang har foretaket utviklet og i 1976 startet Hööks Hästsport AB


Adresse:

Hööks Hästsport AS
Postboks 54
2021 Skedsmokorset

Telefon:

800 84 845

E-post:

kundeservice@hooks.no

Organisasjonsnummer:

975 822 427

Medlem av Distansehandel Norge

Hööks Hestesport er medlem av Distansehandel Norge som har strenge regler for medlemskap. DN-merket gir kjøpe­trygghet når du handler på postordre.

Medlem i WSD

Trygg E-Handel-sertifisert

Trygg E-handel skal skape trygghet for dem som handler på nettet, hva enten de er selger eller kjøper, og være et redskap til å fremme en oversiktlig, seriøs og trygg handel på nettet i tråd med de krav som stilles fra alle parter i denne handelsformen. Når du ser et Trygg E-handelssymbol i forbindelse med en nettbutikk, skal du kunne stole på at du kan handle trygt og sikkert i nettbutikken. www.hooks.no, som drives av Hööks Hestesport AS, lever opp til Trygg E-handels krav til e-handlere.