• 60 dagers angrerett
  • Sendes innen 2-3 arb.dager
  • Sikker handel
  • Laveste ordreverdi er 200 kr

Mine favoritter

Henter flere produkter

Om Hööks

Hööks Hestesport er Skandinavias ledende foretak innen hestesportsbransjen og har et bredt sortiment med alt til rytter, hest og hund. Vi har et stort nett av butikker i Sverige, Norge, Danmark og Finland og har også salg via e-handel. Vi omsetter over 500 millioner SEK og har ca 400 engasjerte medarbeidere som gjør alt for å serve våre kunder. Vi har en arv av kunnskap, produktutvikling serviceånd som stammer fra over 80 år. Gjennom å være tilgjengelig for våre kunder 24 timer i døgnet, sju dager i uken, gjør vi alt for i møtekomme de krav som stilles til oss. Hjørnesteinene i vår virksomhet er å være serviceinnstilt, kvalitetsbevisste, prisgunstige, engasjerte og lydhøre.

Historien om Hööks begynner allerede i 1931 som et lite salmakeri i Eksjö. Siden den gang har foretaket utviklet og i 1976 startet Hööks Hästsport AB. Vår historie som tidslinje.

Medlem av Distansehandel Norge

Hööks Hestesport er medlem av Distansehandel Norge som har strenge regler for medlemskap. DN-merket gir kjøpe­trygghet når du handler på postordre.

Trygg E-Handel-sertifisert

Trygg E-handel skal skape trygghet for dem som handler på nettet, hva enten de er selger eller kjøper, og være et redskap til å fremme en oversiktlig, seriøs og trygg handel på nettet i tråd med de krav som stilles fra alle parter i denne handelsformen. Når du ser et Trygg E-handelssymbol i forbindelse med en nettbutikk, skal du kunne stole på at du kan handle trygt og sikkert i nettbutikken. www.hooks.no, som drives av Hööks Hestesport AS, lever opp til Trygg E-handels krav til e-handlere.

BOM!

Webbläsaren du använder är diskad.

Vi rekommenderar dig att uppleva nya hemsidan med någon av följande webbläsare:

Google Chrome, SafariFirefox eller Microsoft Edge.