• 60 dagers angrerett
 • Sendes innen 2-3 arb.dager
 • Sikker handel
 • Laveste ordreverdi er 200 kr
Hööks Academy
Logotyp Hööks Academy
Logg inn Finn butikk
0
 • 60 dagers angrerett
 • Sendes innen 2-3 arb.dager
 • Sikker handel
 • Laveste ordreverdi er 200 kr
Rytter
Rytter
Hööks Academy
Hööks Academy

Mine favoritter

Henter flere produkter

 • Hjem
 • Hest
 • Hesteutstyr
 • Saler
 • Bomløs Sal Tree Free 17,5" - 18" Fairfield®
Art. nr 320619-10-00000

Bomløs Sal Tree Free 17,5" - 18" Fairfield®

Svart

Art. nr: 320619-10-00000
kr 3 799,00
Sendes innen 2-3 arb.dager

Produktinformasjon

Tree Free, en sal uten bom. Festet til stigbøyleremmene er montert litt lenger bak for å hjelpe rytteren til å få en mer sentrert sits. Helt i nubuck med underside av svart teddyfôr. Bør kun brukes med pad beregnet til bomløse saler. Passende pad: Back Saver art. 400070.

Garanti

2 års garanti.

Bra å vite

En bomløs sal gir en fantastisk følelse for både hest og rytter. Hesten kan bevege seg naturlig, uten noen begrensninger. Rytteren merker hestens bevegelser og rygg, og begge kan nyte friheten. En bomløs sal former seg direkte etter hestens rygg og gir en stor anleggsflate som fordeler trykket. Salen har evnen til å holde seg på plass uten å skli rundt, også på de rundeste hester. Framstilt av myk nubuck som puster og raskt former seg etter hesten. Den har lav vekt, noe som gjør den lett å håndtere. Tree Free-salen har 6 D-ringer til feste av oppakning. Sammen med den bomløse salen bør man bruke en pad med ryggfrihetsspalte til ryggraden, som fordeler trykket. Passende pad, Back Saver art. 400070.

Betaling og frakt

Klarna Faktura

Betaling mot Klarna faktura med 14 dagers betalingstid. Ingen fakturaavgift tilkommer. Fakturaen sendes via mail i forbindelse med at ordren sendes fra vårt lager. For å kunne betale mot faktura må bestillingen sendes til din folkeregistrerte adresse, og du må oppgi korrekte og fullstendige personopplysninger.

Ved for sen betaling tilkommer et purregebyr på 70 kr samt en forsinkelsesrente. Ved fortsatt utelatt betaling går det videre til Klarnas inkassobyrå Segoria og lovbestemte inkassoavgifter tilkommer.

Klarna Delbetaling

Du kan delbetale din faktura via Klarna konto. Delbetal fra 1/24 av ordrebeløpet, imidlertid minst 50 kr i måneden. Du kan når som helst betale ned hele den gjenstående gjelden. Da avsluttes din konto hos Klarna automatisk. Fullstendige villkår finner du hos Klarna.

Klarna Direkte

Med Klarna Direkte betaler du enkelt direkte i kassa med bank-ID på mobil. Pengene trekkes 1-2 dager etter at vi har behandlet dine varer. Aktiver tjenesten ved å logge inn hos klarna.no og registrere din konto.

Klarna Kortbetaling

Sikker kortbetaling med Klarna Checkout. Ingen kortavgifter tilkommer. Ingen kortopplysninger lagres hos oss, de spares hos vår samarbeidspartner Klarna. Kortbetalinger som håndteres av Klarna er PCI-DSS sertifiserte.

Hööks Gavekort

Våre gavekort kan anvendes som delbetaling om summen på gavekortet ikke dekker hele ditt kjøp. Om verdien på gavekortet overstiger kjøpesummen, lagres den resterende kjøpsverdien på gavekortnummeret og kan brukes ved en senere anledning.

Kortbetaling Bedrifter

For bedrifter tilbyr vi kortbetaling via DIBS.
DIBS Payment Services er PCI-sertifisert. DIBS anvender seg av overføring med SSL-kryptering, som er industri-standarden for sikre kortbetalinger og ditt kortnummer sendes kryptert direkte til banken. Vi lagrer/håndterer ikke noen kortnummer eller CVC/CVV-nummer i vårt kunderegister og vi har ikke tilgang til din kortinformasjon eller din bankkonto.

IN THE MOMENT!

inspirasjon fra @hooksofficial

Du liker kanskje også

HÖÖKS HESTESPORT AS

Postboks 54
2021 Skedsmokorset
E-post: kundeservice@hooks.no
Telefon: 23 65 36 40

© Hööks.se 2020

BOM!

Webbläsaren du använder är diskad.

Vi rekommenderar dig att uppleva nya hemsidan med någon av följande webbläsare:

Google Chrome, SafariFirefox eller Microsoft Edge.