Sorter etter
Pris˄˅
Lagt til˄˅

Klubbklær

I samarbeid med klubber har vi utviklet den perfekte klubbkolleksjonen! Den består av funksjonelle plagg i høy kvalitet og med perfekt passform som tilfredsstiller brukernes høye krav. Alle plagg kan enkelt forsynes med broderier etter ønske. Hvis dere er interesserte i å kjøpe mer enn 10 plagg av hvert produkt, så kan vi dessuten tilby mengderabatt på klærne og broderiene.

Nå gir vi deg og klubben din enda bedre priser hvis dere kjøper mer enn 10 stykker av hvert plagg i Club-kolleksjonen. Vi tilbyr til og med mengderabatt på broderier (se nedenfor).

Mengderabatt

10 % rabatt ved kjøp av 10–19 stk. av et plagg. 15 % rabatt ved kjøp av 20 stk. eller flere av et plagg.

Bestille broderi via nettsiden

Hvis du vil brodere en vare som du bestiller på www.hooks.no, må du opplyse om dette i feltet "Melding til kundeservice" i kassen. Du må opplyse om hvilken vare det gjelder (hvis du har bestilt mer enn en vare), plassering, farger, skrifttype osv. (les mer). Pristillegget for broderiet blir tatt med i den endelige ordrebekreftelsen.

OBS! For bestilling av brodering på et større antall plagg kontakt kundetjenesten før bestilling, no.info@hooks.se eller 800 84 845.

Mengderabatt broderi

10 % rabatt ved 10 eller flere broderier av samme type. 
15 % rabatt ved 20 eller flere broderier av samme type.