• 60 dagers angrerett
 • Sendes innen 2-3 arb.dager
 • Sikker handel
 • Laveste ordreverdi er 200 kr

Mine favoritter

Henter flere produkter

BLACK WEEK

Når begynner Black Week 2024 hos Hööks?

Black Friday 2023 er fredag 29. november, men Black Week-salget starter tidligere enn det. Da kan di finne ridebukser, hestedekken og hundedekken til riktig gode priser her. Black Week-kampanjen varer helt til Cyber Monday, og i kampanjeperioden kan du handle populære varemerker som Horseware, Fairfield, JH Collection, Traxx, Pikeur og Ariat. Sørg for å kjøpe inn alle julegavene dine billig, eller unn deg selv og hesten eller hunden din litt luksus i hverdagen.

Gjør deg klar til å shoppe på Black Week 2024

For å benytte deg av de eksklusive rabattene fra Hööks og ikke gå glipp av tilbudene våre, kan du forberede deg på Black Week hos oss ved å melde deg på nyhetsbrevet vårt. Du kan også bli medlem av medlemsklubben vår, Hööks & Friends. Da sørger vi for at du blir oppdatert om når salget begynner. Som medlem hos oss får du, i tillegg til Black Week-tilbud, fantastiske og spennende tilbud året rundt – eksklusivt for medlemmene våre. Vi lover at det er verdt det!

Hva er Black Friday, Black Week og Cyber Monday?

Black Friday kommer opprinnelig fra USA der det i mange år har vært en tradisjon og en stor handledag. Tradisjonelt sett faller Black Friday på den fjerde torsdagen i november. På Black Friday, eller Black Week som mange nå feirer, sørger mange for å kjøpe inn julegaver eller handle f.eks. nye hestedekken og ridebukser til en billig penge. Cyber Monday faller på mandagen etter Black Friday og gjelder kun kampanjer på nett. 

I nettbutikk
I butikk/nettbutikk

  BOM!

  Webbläsaren du använder är diskad.

  Vi rekommenderar dig att uppleva nya hemsidan med någon av följande webbläsare:

  Google Chrome, SafariFirefox eller Microsoft Edge.