• 60 dagers angrerett
 • Sendes innen 2-3 arb.dager
 • Sikker handel
 • Laveste ordreverdi er 200 kr
Hööks Academy
Logotyp Hööks Academy
Logg inn Finn butikk
0
 • 60 dagers angrerett
 • Sendes innen 2-3 arb.dager
 • Sikker handel
 • Laveste ordreverdi er 200 kr
Rytter
Rytter
Hööks Academy
Hööks Academy

Mine favoritter

Henter flere produkter

Art. nr 430515-39

Eksemdekken Rambo Hoody Horseware®

Mintgrønn

Art. nr: 430515-39
kr 1 949,00

Produktinformasjon

Slitesterkt eksemdekken fra Horseware med spesialløsning der halsen går opp over ørene slik at den holdes på plass. Dekkenet festes med tre gjorder under magen.
 • Hel hals.
 • Halerem.
 • Halebeskytter.
 • Vask: 30°.

Produktspesifikasjon

Material:

1000D polyester.

Bra å vite

Din hånd skal med letthet få plass mellom hals og skulder parti på dekkenet. Hvis det sitter for tight her, kan det forårsake ubehag og gnag. Hvis dekkenet strekker seg over haleroten kan det være for stort og hvis det ikke når frem til haleroten kan det være for lite. Se over passformen rundt halsen før du bestemmer deg for en annen størrelse. Pass på at halen ligger over haleremmen og at remmen sitter fast på begge sider for å hindre at dekkenet blåser opp. Der det er mulig, dra halen gjennom remmen på innsiden av halebeskyttelsen. Pistolkrokene på V-front systemet skal alltid stenges med kneppingen inn mot hesten. Gjordene skal spennes slik at man får en håndsbredde mellom gjord og mage. Når du fester gjordene på dekkenet, fest den midtre gjorden først, legg siden de to ytre gjordene i kors. Horseware har to eller tre kryssgjorder på alle sine dekken uten vår Coolers og følgende modeller som har tre rette gjorder: Rambo Optimo, Amigo Bug Buster og Rambo Sweet -itch Hoody. Husk at halsen på Rambo Wug har en høyere skjæring så hals og skulder parti har en mer kroppsnær passform.

Betaling og frakt

Klarna Faktura

Betaling mot Klarna faktura med 14 dagers betalingstid. Ingen fakturaavgift tilkommer. Fakturaen sendes via mail i forbindelse med at ordren sendes fra vårt lager. For å kunne betale mot faktura må bestillingen sendes til din folkeregistrerte adresse, og du må oppgi korrekte og fullstendige personopplysninger.

Ved for sen betaling tilkommer et purregebyr på 70 kr samt en forsinkelsesrente. Ved fortsatt utelatt betaling går det videre til Klarnas inkassobyrå Segoria og lovbestemte inkassoavgifter tilkommer.

Klarna Delbetaling

Du kan delbetale din faktura via Klarna konto. Delbetal fra 1/24 av ordrebeløpet, imidlertid minst 50 kr i måneden. Du kan når som helst betale ned hele den gjenstående gjelden. Da avsluttes din konto hos Klarna automatisk. Fullstendige villkår finner du hos Klarna.

Klarna Direkte

Med Klarna Direkte betaler du enkelt direkte i kassa med bank-ID på mobil. Pengene trekkes 1-2 dager etter at vi har behandlet dine varer. Aktiver tjenesten ved å logge inn hos klarna.no og registrere din konto.

Klarna Kortbetaling

Sikker kortbetaling med Klarna Checkout. Ingen kortavgifter tilkommer. Ingen kortopplysninger lagres hos oss, de spares hos vår samarbeidspartner Klarna. Kortbetalinger som håndteres av Klarna er PCI-DSS sertifiserte.

Hööks Gavekort

Våre gavekort kan anvendes som delbetaling om summen på gavekortet ikke dekker hele ditt kjøp. Om verdien på gavekortet overstiger kjøpesummen, lagres den resterende kjøpsverdien på gavekortnummeret og kan brukes ved en senere anledning.

Kortbetaling Bedrifter

For bedrifter tilbyr vi kortbetaling via DIBS.
DIBS Payment Services er PCI-sertifisert. DIBS anvender seg av overføring med SSL-kryptering, som er industri-standarden for sikre kortbetalinger og ditt kortnummer sendes kryptert direkte til banken. Vi lagrer/håndterer ikke noen kortnummer eller CVC/CVV-nummer i vårt kunderegister og vi har ikke tilgang til din kortinformasjon eller din bankkonto.

IN THE MOMENT!

inspirasjon fra @hooksofficial

Du liker kanskje også

HÖÖKS HESTESPORT AS

Postboks 54
2021 Skedsmokorset
E-post: kundeservice@hooks.no
Telefon: 23 65 36 40

© Hööks.se 2020

BOM!

Webbläsaren du använder är diskad.

Vi rekommenderar dig att uppleva nya hemsidan med någon av följande webbläsare:

Google Chrome, SafariFirefox eller Microsoft Edge.