• 60 dagers angrerett
  • Sendes innen 2-3 arb.dager
  • Sikker handel
  • Laveste ordreverdi er 200 kr
Hööks Academy
Logotyp Hööks Academy
Logg inn Finn butikk
0
  • 60 dagers angrerett
  • Sendes innen 2-3 arb.dager
  • Sikker handel
  • Laveste ordreverdi er 200 kr
Rytter
Rytter
Hööks Academy
Hööks Academy

Mine favoritter

Henter flere produkter

Art. nr 800035-00-00000

Tilskudd GastriAid NAF

Art. nr: 800035-00-00000
kr 799,00
Sendes innen 2-3 arb.dager

Produktinformasjon

Forekomsten av magesår hos hester øker, og ikke bare blant høytytende individer. GastriAid er en økonomisk løsning som gir daglig støtte ved stressrelaterte fordøyelsesproblemer. De avanserte ingrediensene er sammensatt av verdensledende kostholdsveterinærer. GastriAid inneholder naturlig syredempende stoffer som bidrar til å beskytte mageslimhinnen mot syre. Pre- og probiotika bidrar også til å balansere pH-nivået i tarmmiljøet. Disse ingrediensene, sammen med en urtebasert støtte, jobber for å gi daglig støtte og vedlikehold av tarmkanalen. GastriAid kan også anbefales for hester som tidligere har fått GastriVet og et forbedret resultat er påvist som både du og veterinæren din er fornøyde med.

Bra å vite

Se en video om NAF GastriAid her! (svensk tale)

Om NAF

I dag er NAF kanskje Sveriges raskest voksende og mest innovative fôrtilskudd. Med over 30 års erfaring er NAF den største leverandøren av fôrtilskudd fra Storbritannia. NAF kombinerer det beste fra naturen med innovativ forsking i avanserte sammensetninger av fôrtilskudd som fremmer en god trivsel hos hesten. Med et bredt utvalg av fôrtilskudd har NAF alle tilskuddene som trengs for å legge til rette for god trivsel og helse for alle hester. Gjennom streng kvalitetskontroll tilbyr de naturlige og trygge tilskudd til både elite- og hobbyryttere.

NAF – the Perfect Combination of Nature & Science.

Hva er NAF?

– Få en omvisning på NAF-fabrikken, se hvordan tilskuddene lages og finn ut hva som gjør NAFs produkter unike.
Se videoen her (engelsk tale).

INNHOLD

Ingredienser

Psylliumfrøskall (pulverisert), natriumbikarbonat, kalsiumkarbonat, luserne (tørket ved høy temperatur), rapsolje (raffinert), ølgjær, gjærprodukter*, frukto-oligosakkarider, Cikoria inulin (FOS), natriumklorid, kalsiumstearat.
*Gjærprodukter – MOS (mannan-oligosakkarider), gjærcellevegg.

Tilsetningsstoffer (per kg)

Aminosyrer
L-glutamin (3c451) 5,020 mg

Fordøyelsesforbedrende middel

Saccharomyces cerevisiae (4b1702, CNCM I-4407) 1,4x1011 cfu

Bindemiddel

Bentonittleire (1m558i) 498,000 mg

Konserveringsmiddel

Fumarsyre (1a297) 30 mg

Analytiske bestanddeler

Råprotein 5,8 %
Råfett 2,7 %
Råaske 58,7 %
Råfiber 8,1 %
Natrium 3,4 %
Syrefast aske 34,2 %
Fosfor 0,13 %
Kalsium 3,98 %

 

INSTRUKSJONER

Gi GastriAid som et daglig tilskudd i forbindelse med stressrelatert magebesvær.

Hester g/dag Måleskjeer/dag
Startdosering (3–10 dager) 120 6
Vedlikeholdsdosering 60 3

Ponnier g/dag Måleskjeer/dag
Startdosering (3–10 dager) 80 4
Vedlikeholdsdosering 40 2

Merk at det alltid er innholdsfortegnelsen på forpakningen som gjelder.

Betaling og frakt

Klarna Faktura

Betaling mot Klarna faktura med 14 dagers betalingstid. Ingen fakturaavgift tilkommer. Fakturaen sendes via mail i forbindelse med at ordren sendes fra vårt lager. For å kunne betale mot faktura må bestillingen sendes til din folkeregistrerte adresse, og du må oppgi korrekte og fullstendige personopplysninger.

Ved for sen betaling tilkommer et purregebyr på 70 kr samt en forsinkelsesrente. Ved fortsatt utelatt betaling går det videre til Klarnas inkassobyrå Segoria og lovbestemte inkassoavgifter tilkommer.

Klarna Delbetaling

Du kan delbetale din faktura via Klarna konto. Delbetal fra 1/24 av ordrebeløpet, imidlertid minst 50 kr i måneden. Du kan når som helst betale ned hele den gjenstående gjelden. Da avsluttes din konto hos Klarna automatisk. Fullstendige villkår finner du hos Klarna.

Klarna Direkte

Med Klarna Direkte betaler du enkelt direkte i kassa med bank-ID på mobil. Pengene trekkes 1-2 dager etter at vi har behandlet dine varer. Aktiver tjenesten ved å logge inn hos klarna.no og registrere din konto.

Klarna Kortbetaling

Sikker kortbetaling med Klarna Checkout. Ingen kortavgifter tilkommer. Ingen kortopplysninger lagres hos oss, de spares hos vår samarbeidspartner Klarna. Kortbetalinger som håndteres av Klarna er PCI-DSS sertifiserte.

Hööks Gavekort

Våre gavekort kan anvendes som delbetaling om summen på gavekortet ikke dekker hele ditt kjøp. Om verdien på gavekortet overstiger kjøpesummen, lagres den resterende kjøpsverdien på gavekortnummeret og kan brukes ved en senere anledning.

Kortbetaling Bedrifter

For bedrifter tilbyr vi kortbetaling via DIBS.
DIBS Payment Services er PCI-sertifisert. DIBS anvender seg av overføring med SSL-kryptering, som er industri-standarden for sikre kortbetalinger og ditt kortnummer sendes kryptert direkte til banken. Vi lagrer/håndterer ikke noen kortnummer eller CVC/CVV-nummer i vårt kunderegister og vi har ikke tilgang til din kortinformasjon eller din bankkonto.

IN THE MOMENT!

inspirasjon fra @hooksofficial

Du liker kanskje også

HÖÖKS HESTESPORT AS

Postboks 54
2021 Skedsmokorset
E-post: kundeservice@hooks.no
Telefon: 23 65 36 40

© Hööks.se 2020

BOM!

Webbläsaren du använder är diskad.

Vi rekommenderar dig att uppleva nya hemsidan med någon av följande webbläsare:

Google Chrome, SafariFirefox eller Microsoft Edge.