• 60 dagers angrerett
 • Sendes innen 2-3 arb.dager
 • Sikker handel
 • Laveste ordreverdi er 200 kr
Hööks Academy
Logotyp Hööks Academy
Logg inn Finn butikk
0
 • 60 dagers angrerett
 • Sendes innen 2-3 arb.dager
 • Sikker handel
 • Laveste ordreverdi er 200 kr
Rytter
Rytter
Hööks Academy
Hööks Academy

Mine favoritter

Henter flere produkter

 • Hjem
 • Hest
 • Hestefôr
 • Tilskudd Oestress NAF
Art. nr 800027-00-00000

Tilskudd Oestress NAF

Art. nr: 800027-00-00000
kr 649,00
Sendes innen 2-3 arb.dager

Produktinformasjon

Hopper opplever ofte de samme stressende hormonelle ubalansene som hingster. Tegn på dette kan være blant annet humørsvingninger, aggressivitet, irritabilitet og redusert prestasjon. Plasseringen av eggstokkene (rett bak salen) betyr at ubehag ofte resulterer i motvilje til å jobbe med ryggen, vifting med halen og til og med bukking eller sparking. Oestress har en unik sammensetning som støtter hoppen med ekstrakter av urtebaserte ingredienser. De har blitt brukt i flere hundre år for å fremme en god hormonbalanse. Ved å forbedre kostholdet til hoppen med Oestress, hjelper du hoppen din med å balansere hormonnivået på en naturlig måte, noe som gir henne muligheten til å slappe av og konsentrere seg om arbeidsoppgavene sine. Oestress gis daglig gjennom hele våren og sommeren. Kan økes i forbindelse med brunstsyklusen til hoppen. Ved behov kan Oestress også gis året rundt.

Bra å vite

Ofte stilte spørsmål

Q: Når skal jeg begynne å gi Oestress?

A: «Overgangsfasen» som tar hoppen fra hvileperioden og inn i brunsten er ofte den mest utfordrende, fordi kroppen arbeider med å komme inn i et nytt mønster. Det er alltid best å begynne med Oestress før denne perioden starter. Vanligvis skjer dette mellom slutten av februar og begynnelsen av mars. Vår erfaring tilsier at man bør fortsette med Oestress helt til hoppen går inn i en ny hvileperiode, rundt oktober. Hvis du opplever at hoppen din aldri går inn i en hvileperiode, kan Oestress gis året rundt uten problemer.

Q: Når skal jeg begynne å gi Oestress?

A: «Overgangsfasen» som tar hoppen fra hvileperioden og inn i brunsten er ofte den mest utfordrende, fordi kroppen arbeider med å komme inn i et nytt mønster. Det er alltid best å begynne med Oestress før denne perioden starter. Vanligvis skjer dette mellom slutten av februar og begynnelsen av mars. Vår erfaring tilsier at man bør fortsette med Oestress helt til hoppen går inn i en ny hvileperiode, rundt oktober. Hvis du opplever at hoppen din aldri går inn i en hvileperiode, kan Oestress gis året rundt uten problemer.

Q: Er Oestress et mer naturlig alternativ for hoppen min?

A: Ja, Oestress bidrar til å balansere brunstsyklusen på en naturlig måte og gir støtte gjennom de ulike utfordringene som hoppen opplever i brunsten. Oestress gis i stedet for å tilføre et syntetisk progesteronhormon for å stanse syklusen.

Se en video om NAF Oestress her! (svensk tale)

 

Om NAF

I dag er NAF kanskje Sveriges raskest voksende og mest innovative fôrtilskudd. Med over 30 års erfaring er NAF den største leverandøren av fôrtilskudd fra Storbritannia. NAF kombinerer det beste fra naturen med innovativ forsking i avanserte sammensetninger av fôrtilskudd som fremmer en god trivsel hos hesten. Med et bredt utvalg av fôrtilskudd har NAF alle de tilskuddene som trengs for å legge til rette for god trivsel og helse for alle hester. Gjennom streng kvalitetskontroll tilbys naturlige og trygge tilskudd til både elite- og hobbyryttere.

NAF – the Perfect Combination of Nature & Science.

Hva er NAF?

– Få en omvisning på NAF-fabrikken, se hvordan tilskuddene lages og finn ut hva som gjør NAFs produkter unike.
Se videoen her (engelsk tale).

INNHOLD

Ingredienser

Vann, magnesiumklorid, glyserin, bær fra kyskhetstre (munkepepper), klaseormedrue, krossved.

Tilsetningsstoffer (per l.)

Organoleptiske tilsetningsstoffer  
Ingefær 14,80 ml
Mariatistel 33,40 ml
Nype 29,70 ml
Gurkemeie 18,50 ml

Analytiske bestanddeler

Råprotein 0,8 %
Råfett og olje 0,3 %
Råaske 2,4 %
Råfiber 0,1 %
Væske 89,4 %
Natrium 0,03 %

INSTRUKSJONER

Gis til hopper som viser atferdsendringer og anspenthet, noe som kan påvirke temperamentet og prestasjonen.

Hester og ponnier ml/dag
Startdosering (3–7 dager) 75–100
Vedlikeholdsdosering 25–50

Introduseres gradvis hos følsomme hester. Startdoseringen kan brukes i begynnelsen, men også under stressende perioder i brunsten til hoppen.
Mengden vedlikeholdsdosering kan tilpasses individet og er ikke nødvendigvis knyttet til kroppsvekt.
Egner seg også for hingster og vallaker som viser "trotsigt/hingstete" atferd.
Anbefales ikke for drektige hopper. Opphør bruken til hopper to måneder før bedekning.
Ved fôring med 25 ml per dag, holder 1 l-flasken i ca. 40 dager.

Merk at det alltid er innholdsfortegnelsen på forpakningen som gjelder.

Betaling og frakt

Klarna Faktura

Betaling mot Klarna faktura med 14 dagers betalingstid. Ingen fakturaavgift tilkommer. Fakturaen sendes via mail i forbindelse med at ordren sendes fra vårt lager. For å kunne betale mot faktura må bestillingen sendes til din folkeregistrerte adresse, og du må oppgi korrekte og fullstendige personopplysninger.

Ved for sen betaling tilkommer et purregebyr på 70 kr samt en forsinkelsesrente. Ved fortsatt utelatt betaling går det videre til Klarnas inkassobyrå Segoria og lovbestemte inkassoavgifter tilkommer.

Klarna Delbetaling

Du kan delbetale din faktura via Klarna konto. Delbetal fra 1/24 av ordrebeløpet, imidlertid minst 50 kr i måneden. Du kan når som helst betale ned hele den gjenstående gjelden. Da avsluttes din konto hos Klarna automatisk. Fullstendige villkår finner du hos Klarna.

Klarna Direkte

Med Klarna Direkte betaler du enkelt direkte i kassa med bank-ID på mobil. Pengene trekkes 1-2 dager etter at vi har behandlet dine varer. Aktiver tjenesten ved å logge inn hos klarna.no og registrere din konto.

Klarna Kortbetaling

Sikker kortbetaling med VISA og Mastercard/Eurocard samt American Express. Ingen kortavgifter tilkommer. Ingen kortopplysninger lagres hos oss, de spares hos vår samarbeidspartner Klarna. Kortbetalinger som håndteres av Klarna er PCI-DSS sertifiserte.

Hööks Gavekort

Våre gavekort kan anvendes som delbetaling om summen på gavekortet ikke dekker hele ditt kjøp. Om verdien på gavekortet overstiger kjøpesummen, lagres den resterende kjøpsverdien på gavekortnummeret og kan brukes ved en senere anledning.

Kortbetaling Bedrifter

For bedrifter tilbyr vi kortbetaling via DIBS.
DIBS Payment Services er PCI-sertifisert. DIBS anvender seg av overføring med SSL-kryptering, som er industri-standarden for sikre kortbetalinger og ditt kortnummer sendes kryptert direkte til banken. Vi lagrer/håndterer ikke noen kortnummer eller CVC/CVV-nummer i vårt kunderegister og vi har ikke tilgang til din kortinformasjon eller din bankkonto.

IN THE MOMENT!

inspirasjon fra @hooksofficial

Du liker kanskje også

HÖÖKS HESTESPORT AS

Postboks 54
2021 Skedsmokorset
E-post: kundeservice@hooks.no
Telefon: 23 65 36 40

© Hööks.se 2020

BOM!

Webbläsaren du använder är diskad.

Vi rekommenderar dig att uppleva nya hemsidan med någon av följande webbläsare:

Google Chrome, SafariFirefox eller Microsoft Edge.