• 60 dagers angrerett
  • Sendes innen 2-3 arb.dager
  • Sikker handel
  • Laveste ordreverdi er 200 kr
Hööks Academy
Logotyp Hööks Academy
Logg inn Finn butikk
0
  • 60 dagers angrerett
  • Sendes innen 2-3 arb.dager
  • Sikker handel
  • Laveste ordreverdi er 200 kr
Rytter
Rytter
Hööks Academy
Hööks Academy

Mine favoritter

Henter flere produkter

Art. nr 600556-12-00000

Bandasjeunderlag Ull Woolpad

Grå

Art. nr: 600556-12-00000
kr 429,00
Sendes innen 2-3 arb.dager

Produktinformasjon

Woolpad bandasjeunderlag i 100 % økologisk ull. For effektiv behandling av hudproblemer som mugg, rasp og eksem. Brukes også for å hjelpe til under restitusjon etter hardt arbeid og for å forebygge skader. Woolpad produseres av uvasket ull som inneholder naturlig lanolin; et stoff som fremmer helingsprosessen hos hesten. I tillegg til å påskynde helingen ved hudlidelser, stimulerer lanolinet blodsirkulasjonen og suger opp væske, noe som reduserer hevelser og eventuelle infeksjoner. Bruk woolpaden som et "vanlig" stallbandasjeunderlag, og bandasjer med f.eks. fleecebandasjer utenpå. Sørg for at bandasjen dekker hele woolpaden, og la hesten stå bandasjert over natten. Sørg for at ullen er tørr, og bandasjer på tørre bein for et best mulig resultat. Anbefalt bruk er 2–4 uker for et optimalt resultat. Etter omtrent en måned med daglig bruk, avtar effekten av lanolinet. Da bør du bytte til et nytt underlag. Ullen er varmebehandlet i minst åtte døgn for å unngå eventuell smittespredning. Størrelse 40x50 cm. Kan klippes til ønsket størrelse.
  • 2-pkn.

Betaling og frakt

Klarna Faktura

Betaling mot Klarna faktura med 14 dagers betalingstid. Ingen fakturaavgift tilkommer. Fakturaen sendes via mail i forbindelse med at ordren sendes fra vårt lager. For å kunne betale mot faktura må bestillingen sendes til din folkeregistrerte adresse, og du må oppgi korrekte og fullstendige personopplysninger.

Ved for sen betaling tilkommer et purregebyr på 70 kr samt en forsinkelsesrente. Ved fortsatt utelatt betaling går det videre til Klarnas inkassobyrå Segoria og lovbestemte inkassoavgifter tilkommer.

Klarna Delbetaling

Du kan delbetale din faktura via Klarna konto. Delbetal fra 1/24 av ordrebeløpet, imidlertid minst 50 kr i måneden. Du kan når som helst betale ned hele den gjenstående gjelden. Da avsluttes din konto hos Klarna automatisk. Fullstendige villkår finner du hos Klarna.

Klarna Direkte

Med Klarna Direkte betaler du enkelt direkte i kassa med bank-ID på mobil. Pengene trekkes 1-2 dager etter at vi har behandlet dine varer. Aktiver tjenesten ved å logge inn hos klarna.no og registrere din konto.

Klarna Kortbetaling

Sikker kortbetaling med Klarna Checkout. Ingen kortavgifter tilkommer. Ingen kortopplysninger lagres hos oss, de spares hos vår samarbeidspartner Klarna. Kortbetalinger som håndteres av Klarna er PCI-DSS sertifiserte.

Hööks Gavekort

Våre gavekort kan anvendes som delbetaling om summen på gavekortet ikke dekker hele ditt kjøp. Om verdien på gavekortet overstiger kjøpesummen, lagres den resterende kjøpsverdien på gavekortnummeret og kan brukes ved en senere anledning.

Kortbetaling Bedrifter

For bedrifter tilbyr vi kortbetaling via DIBS.
DIBS Payment Services er PCI-sertifisert. DIBS anvender seg av overføring med SSL-kryptering, som er industri-standarden for sikre kortbetalinger og ditt kortnummer sendes kryptert direkte til banken. Vi lagrer/håndterer ikke noen kortnummer eller CVC/CVV-nummer i vårt kunderegister og vi har ikke tilgang til din kortinformasjon eller din bankkonto.

IN THE MOMENT!

inspirasjon fra @hooksofficial

HÖÖKS HESTESPORT AS

Postboks 54
2021 Skedsmokorset
E-post: kundeservice@hooks.no
Telefon: 23 65 36 40

© Hööks.se 2020

BOM!

Webbläsaren du använder är diskad.

Vi rekommenderar dig att uppleva nya hemsidan med någon av följande webbläsare:

Google Chrome, SafariFirefox eller Microsoft Edge.