• 60 dagers angrerett
 • Sendes innen 2-3 arb.dager
 • Sikker handel
 • Laveste ordreverdi er 200 kr
Hööks Academy
Logotyp Hööks Academy
Logg inn Finn butikk
0
 • 60 dagers angrerett
 • Sendes innen 2-3 arb.dager
 • Sikker handel
 • Laveste ordreverdi er 200 kr
Rytter
Rytter
Hööks Academy
Hööks Academy

Mine favoritter

Henter flere produkter

 • Hjem
 • Hest
 • Stell & Pleie
 • Pelspleie
 • LTSHI Skin Wash NAF
Art. nr 820053-00-00000

LTSHI Skin Wash NAF

Art. nr: 820053-00-00000
kr 499,00
Sendes innen 2-3 arb.dager

Produktinformasjon

Skin Wash er en helt naturlig pelsvask som gir hesten din velfortjent hudpleie i høy kvalitet. Love the SKIN he's in Skin Wash er en mild og unik kombinasjon av urteingredienser som Aloe vera, sammensatt for å støtte skadet og belastet hud som er klumpete, ujevn har utslett eller mindre irritasjoner. Dette produktet tilbyr tre egenskaper kombinert i ett optimalt hudpleieprodukt, uansett hvordan du velger å bruke det på hesten din. Du kan bruke det når du vasker hesten etter klipping eller for dyprengjøring, som en oppfriskende vask for å fjerne svette, fett og støv fra pelsen eller direkte på huden i konsentrert form for å behandle bestemte områder som trenger oppmerksomhet.

Bra å vite

Se en video om NAF LTSHI Skin Wash her! (svensk tale)

Om NAF

I dag er NAF kanskje Sveriges raskest voksende og mest innovative fôrtilskudd. Med over 30 års erfaring er NAF den største leverandøren av fôrtilskudd fra Storbritannia. NAF kombinerer det beste fra naturen med innovativ forsking i avanserte sammensetninger av fôrtilskudd som fremmer en god trivsel hos hesten. Med et bredt utvalg av fôrtilskudd har NAF alle de tilskuddene som trengs for å legge til rette for god trivsel og helse for alle hester. Gjennom streng kvalitetskontroll tilbys naturlige og trygge tilskudd til både elite- og hobbyryttere.

NAF – the Perfect Combination of Nature & Science.

Hva er NAF?

– Få en omvisning på NAF-fabrikken, se hvordan tilskuddene lages og finn ut hva som gjør NAFs produkter unike.
Se videoen her (engelsk tale).

INSTRUKSJONER

Varm håndklevask

Perfekt for dyp rengjøring eller etter barbering. Bland 1 kapsel i 5 l varmt vann (OBS: ikke kokende vann). Dypp NAFs dyptrengjørende håndkle i det varme vannet, og vri opp. Jobb hudvasken inn med faste, sirkulære bevegelser.

Kald vask

Rengjørende og oppfriskende etter treningsøkter. Anbefales for å støtte en sunn hud, og utmerket ved belastninger forårsaket av sesongavhengige hudreaksjoner. Bland 2 kapsler i 10 l kaldt vann, og vask over hesten med en vaskesvamp. Fjern overflødig vann med en svetteskrape. La tørke.

Høykonsentrert bruk

Bruk utblandet Skin Wash på utsatte områder eller på bestemte klumper/knuter. Hell Skin Wash på en vaskesvamp eller et håndkle, og påfør direkte på det utsatte området. For best mulig resultat, bruk NAFs dyptrengjørende håndkle (følger med). La tørke.

Betaling og frakt

Klarna Faktura

Betaling mot Klarna faktura med 14 dagers betalingstid. Ingen fakturaavgift tilkommer. Fakturaen sendes via mail i forbindelse med at ordren sendes fra vårt lager. For å kunne betale mot faktura må bestillingen sendes til din folkeregistrerte adresse, og du må oppgi korrekte og fullstendige personopplysninger.

Ved for sen betaling tilkommer et purregebyr på 70 kr samt en forsinkelsesrente. Ved fortsatt utelatt betaling går det videre til Klarnas inkassobyrå Segoria og lovbestemte inkassoavgifter tilkommer.

Klarna Delbetaling

Du kan delbetale din faktura via Klarna konto. Delbetal fra 1/24 av ordrebeløpet, imidlertid minst 50 kr i måneden. Du kan når som helst betale ned hele den gjenstående gjelden. Da avsluttes din konto hos Klarna automatisk. Fullstendige villkår finner du hos Klarna.

Klarna Direkte

Med Klarna Direkte betaler du enkelt direkte i kassa med bank-ID på mobil. Pengene trekkes 1-2 dager etter at vi har behandlet dine varer. Aktiver tjenesten ved å logge inn hos klarna.no og registrere din konto.

Klarna Kortbetaling

Sikker kortbetaling med Klarna Checkout. Ingen kortavgifter tilkommer. Ingen kortopplysninger lagres hos oss, de spares hos vår samarbeidspartner Klarna. Kortbetalinger som håndteres av Klarna er PCI-DSS sertifiserte.

Hööks Gavekort

Våre gavekort kan anvendes som delbetaling om summen på gavekortet ikke dekker hele ditt kjøp. Om verdien på gavekortet overstiger kjøpesummen, lagres den resterende kjøpsverdien på gavekortnummeret og kan brukes ved en senere anledning.

Kortbetaling Bedrifter

For bedrifter tilbyr vi kortbetaling via DIBS.
DIBS Payment Services er PCI-sertifisert. DIBS anvender seg av overføring med SSL-kryptering, som er industri-standarden for sikre kortbetalinger og ditt kortnummer sendes kryptert direkte til banken. Vi lagrer/håndterer ikke noen kortnummer eller CVC/CVV-nummer i vårt kunderegister og vi har ikke tilgang til din kortinformasjon eller din bankkonto.

IN THE MOMENT!

inspirasjon fra @hooksofficial

Du liker kanskje også

HÖÖKS HESTESPORT AS

Postboks 54
2021 Skedsmokorset
E-post: kundeservice@hooks.no
Telefon: 23 65 36 40

© Hööks.se 2020

BOM!

Webbläsaren du använder är diskad.

Vi rekommenderar dig att uppleva nya hemsidan med någon av följande webbläsare:

Google Chrome, SafariFirefox eller Microsoft Edge.