• 60 dagers angrerett
  • Sendes innen 2-3 arb.dager
  • Sikker handel
  • Laveste ordreverdi er 200 kr
Hööks Academy
Logotyp Hööks Academy
Logg inn Finn butikk
0
  • 60 dagers angrerett
  • Sendes innen 2-3 arb.dager
  • Sikker handel
  • Laveste ordreverdi er 200 kr
Rytter
Rytter
Hööks Academy
Hööks Academy

Mine favoritter

Henter flere produkter

Art. nr 053059-00-00000

Tilskudd Working Dog Max Digestive Trikem

Art. nr: 053059-00-00000
kr 289,00
Sendes innen 2-3 arb.dager

Produktinformasjon

Fremmer en sunn tarmkultur for optimalt næringsopptak og en frisk hund. Renser ut toksiske bakterier og bidrar til en jevn og god konsistens på avføringen. Egnet for hunder med løs, hard eller ujevn avføring. Produsert i Sverige. Dosering: 15 ml/20 kg. 600 ml/boks.

Produktspesifikasjon

Nå med Vari-Layer-teknologi, som gir mer varme og lavere vekt. Med et vanlig dekken skjer 80 % av varmetapet over ryggen og hoftene til hesten. For å motvirke dette har Horseware innført en ny måte å spre fyllet i dekkenene sine på: Vari-Layer™-systemet. Vari-Layer-dekken har mer fiberfyll over ryggen og hoftene, og ligger dermed tettere inntil hesten, fanger varmen effektivt og veier mindre. Ved at fyllet fordeles i ulike sjikt kan varmebevaringen økes med 30 % samtidig som vekten minsker med opptil 20 %.

Bra å vite

Forbedrer bevegeligheten ved begynnende leddstivhet Med årene blir hunder litt stivere i leddene. Mosjonsrundene som tidligere var mange ganger lengre enn gåturen, blir en rolig spasertur etter matmor og matfar. Trivselsvekten øker, musklene blir mindre og avlaster ikke lenger leddene like godt. Slitasjen og stivheten i leddene blir større. Hyaluron 365 forbedrer hundens bevegelighet ved å tilføre de stoffene som behøves for ledd og muskler. Stoffer som kroppen produserer selv, blir mindre med årene. Det viktigste er Hyaluronsyre, som finnes i leddvæsken for å smøre ledd og redusere slitasje. MSM, Chondroitinsulfat og Glukosamin trengs bl.a. for å fornye leddbrusk, ligamenter og muskelceller. Mange av leddproduktene som finnes på markedet, tilfører bare «reparerende» stoffer, men slitasjen i leddene fortsetter. Med Hyaluron365 tilfører vi både reparerende stoffer og kompenserer for mangelen på Hyaluron, som er hovedgrunnen til slitasjen. Effekten av Hyaluron 365 merker du allerede etter 1–2 uker. Leddene smøres bedre, og hunden får raskt bedre bevegelighet. Det er som å smøre et gnissende hengsel. Hyaluron 365 tas opp i tarmen og føres ut til alle leddene i kroppen. Hjelper hunden når den selv ikke produserer nok Hyaluron.

Bruk

Hyaluron 365 gis forebyggende til eldre hunder når de første tegnene på en begynnende stivhet viser seg. Når hunden ikke lenger hopper opp i bilen og sofaen, eller når det tar litt for lang tid å komme i gang om morgenen. Dette er signaler som kan tyde på redusert produksjon av leddvæske. Hvis hunden blir mer bevegelig når den får Hyaluron 365, kan slitasjen reduseres før det oppstår skader i leddene. Også hunder som allerede halter på grunn av utslitte ledd, blir ofte betydelig bedre med Hyaluron 365. Delvis tilføres stoffene som trengs for å rehabilitere leddene, men fremfor alt forbedres leddenes funksjon betraktelig takket være Hyaluronets smørende effekt. Til hardtarbeidende yngre hunder gis Hyaluron 365 for å komplettere hundens egen produksjon av stoffet som forbrukes i høyere grad ved stor belastning.

Dosering

10 ml daglig i fôr til hund som veier under 15 kg. 15 ml daglig i fôr til hund som veier mellom 15–30 kg. 20 ml daglig i fôr til hund som veier mellom 30–45 kg. 25 ml daglig i fôr til hund som veier over 45 kg. Normalt doseres det ikke mer enn 25 ml uansett hvor tung hunden er.

Betaling og frakt

Klarna Faktura

Betaling mot Klarna faktura med 14 dagers betalingstid. Ingen fakturaavgift tilkommer. Fakturaen sendes via mail i forbindelse med at ordren sendes fra vårt lager. For å kunne betale mot faktura må bestillingen sendes til din folkeregistrerte adresse, og du må oppgi korrekte og fullstendige personopplysninger.

Ved for sen betaling tilkommer et purregebyr på 70 kr samt en forsinkelsesrente. Ved fortsatt utelatt betaling går det videre til Klarnas inkassobyrå Segoria og lovbestemte inkassoavgifter tilkommer.

Klarna Delbetaling

Du kan delbetale din faktura via Klarna konto. Delbetal fra 1/24 av ordrebeløpet, imidlertid minst 50 kr i måneden. Du kan når som helst betale ned hele den gjenstående gjelden. Da avsluttes din konto hos Klarna automatisk. Fullstendige villkår finner du hos Klarna.

Klarna Direkte

Med Klarna Direkte betaler du enkelt direkte i kassa med bank-ID på mobil. Pengene trekkes 1-2 dager etter at vi har behandlet dine varer. Aktiver tjenesten ved å logge inn hos klarna.no og registrere din konto.

Klarna Kortbetaling

Sikker kortbetaling med VISA og Mastercard/Eurocard samt American Express. Ingen kortavgifter tilkommer. Ingen kortopplysninger lagres hos oss, de spares hos vår samarbeidspartner Klarna. Kortbetalinger som håndteres av Klarna er PCI-DSS sertifiserte.

Hööks Gavekort

Våre gavekort kan anvendes som delbetaling om summen på gavekortet ikke dekker hele ditt kjøp. Om verdien på gavekortet overstiger kjøpesummen, lagres den resterende kjøpsverdien på gavekortnummeret og kan brukes ved en senere anledning.

Kortbetaling Bedrifter

For bedrifter tilbyr vi kortbetaling via DIBS.
DIBS Payment Services er PCI-sertifisert. DIBS anvender seg av overføring med SSL-kryptering, som er industri-standarden for sikre kortbetalinger og ditt kortnummer sendes kryptert direkte til banken. Vi lagrer/håndterer ikke noen kortnummer eller CVC/CVV-nummer i vårt kunderegister og vi har ikke tilgang til din kortinformasjon eller din bankkonto.

IN THE MOMENT!

inspirasjon fra @hooksofficial

Du liker kanskje også

HÖÖKS HESTESPORT AS

Postboks 54
2021 Skedsmokorset
E-post: kundeservice@hooks.no
Telefon: 23 65 36 40

© Hööks.se 2020

Powered by Jetshop

BOM!

Webbläsaren du använder är diskad.

Vi rekommenderar dig att uppleva nya hemsidan med någon av följande webbläsare:

Google Chrome, SafariFirefox eller Microsoft Edge.