• 60 dagers angrerett
  • Sendes innen 2-3 arb.dager
  • Sikker handel
  • Laveste ordreverdi er 200 kr
Hööks Academy
Logotyp Hööks Academy
Logg inn Finn butikk
0
  • 60 dagers angrerett
  • Sendes innen 2-3 arb.dager
  • Sikker handel
  • Laveste ordreverdi er 200 kr
Rytter
Rytter
Hööks Academy
Hööks Academy

Mine favoritter

Henter flere produkter

Art. nr 053059-00-00000

Tilskudd Working Dog Max Digestive Trikem

Art. nr: 053059-00-00000
kr 289,00
Sendes innen 2-3 arb.dager

Produktinformasjon

Fremmer en sunn tarmkultur for optimalt næringsopptak og en frisk hund. Renser ut toksiske bakterier og bidrar til en jevn og god konsistens på avføringen. Egnet for hunder med løs, hard eller ujevn avføring. Produsert i Sverige. Dosering: 15 ml/20 kg. 600 ml/boks.

Bra å vite

Løs eller hard avføring er et vanlig problem blant hunder. Problemet er ofte knyttet til fôr og/eller mosjon, og dette kan være vanskelig å rette opp i når tarmkulturen har kommet i ubalanse. Problemer med avføringen er et symptom på dårlig tarmfunksjon, noe som kan påvirke næringsopptaket og immunforsvaret.

MaxDigestive inneholder prebiotisk gjærkultur og en rekke næringsstoffer som stabiliserer og støtter utviklingen av en sunn tarmkultur for et optimalt næringsopptak og en frisk hund. Den renser også ut toksiske bakterier og bidrar til en jevn og god konsistens på avføringen.

Sammensatt med en velsmakende prebiotisk gjærkultur som også tilfører sunne næringsstoffer.

Inneholder ikke sukker.

Bruk

Gis daglig til hunder med tilbakevendende problemer med avføringen, for å støtte utviklingen av en sunn tarmkultur og bidra til å rense ut toksiske bakterier.

MaxDigestive gis i en lengre periode inntil normal avføring etableres. Jo lengre hunden har opplevd tarmproblemer, desto lengre tar det også å gjenopprette en varig god tarmkultur.

Daglig: 15 ml per 20 kg kroppsvekt. Strøs over fôret.

Betaling og frakt

Klarna Faktura

Betaling mot Klarna faktura med 14 dagers betalingstid. Ingen fakturaavgift tilkommer. Fakturaen sendes via mail i forbindelse med at ordren sendes fra vårt lager. For å kunne betale mot faktura må bestillingen sendes til din folkeregistrerte adresse, og du må oppgi korrekte og fullstendige personopplysninger.

Ved for sen betaling tilkommer et purregebyr på 70 kr samt en forsinkelsesrente. Ved fortsatt utelatt betaling går det videre til Klarnas inkassobyrå Segoria og lovbestemte inkassoavgifter tilkommer.

Klarna Delbetaling

Du kan delbetale din faktura via Klarna konto. Delbetal fra 1/24 av ordrebeløpet, imidlertid minst 50 kr i måneden. Du kan når som helst betale ned hele den gjenstående gjelden. Da avsluttes din konto hos Klarna automatisk. Fullstendige villkår finner du hos Klarna.

Klarna Direkte

Med Klarna Direkte betaler du enkelt direkte i kassa med bank-ID på mobil. Pengene trekkes 1-2 dager etter at vi har behandlet dine varer. Aktiver tjenesten ved å logge inn hos klarna.no og registrere din konto.

Klarna Kortbetaling

Sikker kortbetaling med Klarna Checkout. Ingen kortavgifter tilkommer. Ingen kortopplysninger lagres hos oss, de spares hos vår samarbeidspartner Klarna. Kortbetalinger som håndteres av Klarna er PCI-DSS sertifiserte.

Hööks Gavekort

Våre gavekort kan anvendes som delbetaling om summen på gavekortet ikke dekker hele ditt kjøp. Om verdien på gavekortet overstiger kjøpesummen, lagres den resterende kjøpsverdien på gavekortnummeret og kan brukes ved en senere anledning.

Kortbetaling Bedrifter

For bedrifter tilbyr vi kortbetaling via DIBS.
DIBS Payment Services er PCI-sertifisert. DIBS anvender seg av overføring med SSL-kryptering, som er industri-standarden for sikre kortbetalinger og ditt kortnummer sendes kryptert direkte til banken. Vi lagrer/håndterer ikke noen kortnummer eller CVC/CVV-nummer i vårt kunderegister og vi har ikke tilgang til din kortinformasjon eller din bankkonto.

IN THE MOMENT!

inspirasjon fra @hooksofficial

Du liker kanskje også

HÖÖKS HESTESPORT AS

Postboks 54
2021 Skedsmokorset
E-post: kundeservice@hooks.no
Telefon: 23 65 36 40

© Hööks.se 2020

BOM!

Webbläsaren du använder är diskad.

Vi rekommenderar dig att uppleva nya hemsidan med någon av följande webbläsare:

Google Chrome, SafariFirefox eller Microsoft Edge.