• 60 dagers angrerett
  • Sendes innen 2-3 arb.dager
  • Sikker handel
  • Laveste ordreverdi er 200 kr
Hööks Academy
Logotyp Hööks Academy
Logg inn Finn butikk
0
  • 60 dagers angrerett
  • Sendes innen 2-3 arb.dager
  • Sikker handel
  • Laveste ordreverdi er 200 kr
Rytter
Rytter
Hööks Academy
Hööks Academy

Mine favoritter

Henter flere produkter

Art. nr 053057-00-00000

Tilskudd Working Dog Max Glucosamin + Trikem

Art. nr: 053057-00-00000
kr 229,00
Sendes innen 2-3 arb.dager

Produktinformasjon

Et rent glukosaminsulfat med tilsatt mangan for optimalt opptak. Glukosamin er viktig ved fornyelse av leddbrusk, ben, muskler, leddbånd og sener. Produsert i Sverige. Dosering: 5 ml/10 kg kroppsvekt. 450 ml/boks.

Tänk på!

Bra å vite

Et naturlig produkt fremstilt av skalldyr, med ekstra høy opptaksevne. Glukosamin inngår naturlig i kroppen og bidra til dannelsen av leddbrusk. Tilsetningen av Mangan fremmer byggingen (nybyggingen) av brusk. MaxGlucosamin+ tas lett opp i mage-/tarmkanalen, da den foreligger som glukosaminsulfat. Sulfatet tilfører svovel, som også er nødvendig i byggingen av brusk. Glukosamin er stoff i kroppen som finnes for eksempel i brusk, sener og ligamenter. Styrker leddene til hunder i trening og motvirker stivhet. Med økt alder reduseres kroppens egen evne til å produsere glukosamin, noe som kan være en årsak til at eldre hunder lider av stive ledd. Utviklet med velsmakende og nyttig probiotiske gjærkultur som stabiliserer tarmkulturen og forbedrer næringsopptaket. Inneholder ikke sukker.

Bruk

Glukosamin er trolig det mest brukte leddtilskuddet, og mange har opplevd betydelig bevegelighetsforbedring på eldre hunder. I dag vet vi at Glukosamin bare er et av flere nødvendige byggesteiner, og vi anbefaler at man vurderer å bruke Hyaluron, som er et mer komplett tilskudd som forbedrer leddvæskens smørende funksjon for å forebygge slitasje på leddene. MaxGlucosamin+ har en noe lavere kostnad enn Hyaluron365, som i følge vår erfaring gir bedre langsiktige resultater. Daglig 5 ml / 10 kg kroppsvekt. Strøs på maten.

Betaling og frakt

Klarna Faktura

Betaling mot Klarna faktura med 14 dagers betalingstid. Ingen fakturaavgift tilkommer. Fakturaen sendes via mail i forbindelse med at ordren sendes fra vårt lager. For å kunne betale mot faktura må bestillingen sendes til din folkeregistrerte adresse, og du må oppgi korrekte og fullstendige personopplysninger.

Ved for sen betaling tilkommer et purregebyr på 70 kr samt en forsinkelsesrente. Ved fortsatt utelatt betaling går det videre til Klarnas inkassobyrå Segoria og lovbestemte inkassoavgifter tilkommer.

Klarna Delbetaling

Du kan delbetale din faktura via Klarna konto. Delbetal fra 1/24 av ordrebeløpet, imidlertid minst 50 kr i måneden. Du kan når som helst betale ned hele den gjenstående gjelden. Da avsluttes din konto hos Klarna automatisk. Fullstendige villkår finner du hos Klarna.

Klarna Direkte

Med Klarna Direkte betaler du enkelt direkte i kassa med bank-ID på mobil. Pengene trekkes 1-2 dager etter at vi har behandlet dine varer. Aktiver tjenesten ved å logge inn hos klarna.no og registrere din konto.

Klarna Kortbetaling

Sikker kortbetaling med Klarna Checkout. Ingen kortavgifter tilkommer. Ingen kortopplysninger lagres hos oss, de spares hos vår samarbeidspartner Klarna. Kortbetalinger som håndteres av Klarna er PCI-DSS sertifiserte.

Hööks Gavekort

Våre gavekort kan anvendes som delbetaling om summen på gavekortet ikke dekker hele ditt kjøp. Om verdien på gavekortet overstiger kjøpesummen, lagres den resterende kjøpsverdien på gavekortnummeret og kan brukes ved en senere anledning.

Kortbetaling Bedrifter

For bedrifter tilbyr vi kortbetaling via DIBS.
DIBS Payment Services er PCI-sertifisert. DIBS anvender seg av overføring med SSL-kryptering, som er industri-standarden for sikre kortbetalinger og ditt kortnummer sendes kryptert direkte til banken. Vi lagrer/håndterer ikke noen kortnummer eller CVC/CVV-nummer i vårt kunderegister og vi har ikke tilgang til din kortinformasjon eller din bankkonto.

IN THE MOMENT!

inspirasjon fra @hooksofficial

Du liker kanskje også

HÖÖKS HESTESPORT AS

Postboks 54
2021 Skedsmokorset
E-post: kundeservice@hooks.no
Telefon: 23 65 36 40

© Hööks.se 2020

BOM!

Webbläsaren du använder är diskad.

Vi rekommenderar dig att uppleva nya hemsidan med någon av följande webbläsare:

Google Chrome, SafariFirefox eller Microsoft Edge.