• 60 dagers angrerett
 • Sendes innen 2-3 arb.dager
 • Sikker handel
 • Laveste ordreverdi er 200 kr
Hööks Academy
Logotyp Hööks Academy
Logg inn Finn butikk
0
 • 60 dagers angrerett
 • Sendes innen 2-3 arb.dager
 • Sikker handel
 • Laveste ordreverdi er 200 kr
Rytter
Rytter
Hööks Academy
Hööks Academy

Mine favoritter

Henter flere produkter

Art. nr 058045-00-00000

Hundetygg 2-pkn. Moose Chips RAUH!®

Art. nr: 058045-00-00000
kr 119,00
Sendes innen 2-3 arb.dager

Produktinformasjon

Älgflugan er et tykt skinnstykke som er tiltenkt mindre hunder. Dette er absolutt ett av våre mest populære produkter, og ryktet tilsier at hundene gjør hva som helst for å få fluesmak?! Tyggebein i MOOSE-serien er nøye utvalgt og er pakket i en praktisk lukkbar pose. tyggebein som er fremstilt av elgskinn er holdbare og velsmakende. Hele elgskinnes brukes for å produsere dem, inkludert den beste delen av skinnet, dvs. narvskinnet. På den måten kan vi tilby hunden en unik og svært holdbar og allergifri nytelse av et ekte naturprodukt. I produksjonen av tyggebein bruker vi bare den delen av skinnet som har best kvalitet, ingen rester fra trimmingen eller andre såkalte resteprodukter. Såkalte resteprodukter leveres på gjenvinningsanlegget og brukes til å fremstille økologisk gjødsel til jordbruk. RAUH!-tyggebein lages som håndverk i Finland og kun av råvarer som holder ypperste kvalitet. Våre produksjonsmetoder har helt fra starten bare vært planlagt for produksjon av tyggebein og annet hundegodt, for husdyrets beste! RAUH!-tyggebein lages alltid av kun ett skinnstykke og tørkes på tradisjonelt vis, HELT SIDEN 1989!
 • Produsert i Finland.

Husk alltid at hunden din skal holdes under oppsyn når den tygger tyggebein. Fjern småbiter som løsner slik at hunden ikke setter dem fast i halsen. Sørg alltid for at hunden har tilgang til friskt vann.

Bra å vite

 • RAUH!-produktene er et 100 % nordisk håndverk.
 • Bakteriologisk rent.
 • Undersøkt og trygt.
 • Fjerner tannsten og forebygger tannkjøttinflammasjon.
 • Et smakfult og delikat tidsfordriv for hunden.
 • Lett, lavt energiinnhold.

 

Det ekte og originale produktet med det finske kvalitetsmerket Nyckelflaggan! Husk å holde oppsikt med hunden når den tygger på tyggebein, og sørg for at den alltid har tilgang til friskt vann. Oppbevares tørt i romtemperatur.

Næringsstoff

Råprotein  87.7 %
Råfett 2.1 %
Fukt 6.2 %


Vekt: ca. 20 g, lengde: ca. 150 mm, bredde: ca. 50 mm, tykkelse: ca. 3 mm.

Betaling og frakt

Klarna Faktura

Betaling mot Klarna faktura med 14 dagers betalingstid. Ingen fakturaavgift tilkommer. Fakturaen sendes via mail i forbindelse med at ordren sendes fra vårt lager. For å kunne betale mot faktura må bestillingen sendes til din folkeregistrerte adresse, og du må oppgi korrekte og fullstendige personopplysninger.

Ved for sen betaling tilkommer et purregebyr på 70 kr samt en forsinkelsesrente. Ved fortsatt utelatt betaling går det videre til Klarnas inkassobyrå Segoria og lovbestemte inkassoavgifter tilkommer.

Klarna Delbetaling

Du kan delbetale din faktura via Klarna konto. Delbetal fra 1/24 av ordrebeløpet, imidlertid minst 50 kr i måneden. Du kan når som helst betale ned hele den gjenstående gjelden. Da avsluttes din konto hos Klarna automatisk. Fullstendige villkår finner du hos Klarna.

Klarna Direkte

Med Klarna Direkte betaler du enkelt direkte i kassa med bank-ID på mobil. Pengene trekkes 1-2 dager etter at vi har behandlet dine varer. Aktiver tjenesten ved å logge inn hos klarna.no og registrere din konto.

Klarna Kortbetaling

Sikker kortbetaling med Klarna Checkout. Ingen kortavgifter tilkommer. Ingen kortopplysninger lagres hos oss, de spares hos vår samarbeidspartner Klarna. Kortbetalinger som håndteres av Klarna er PCI-DSS sertifiserte.

Hööks Gavekort

Våre gavekort kan anvendes som delbetaling om summen på gavekortet ikke dekker hele ditt kjøp. Om verdien på gavekortet overstiger kjøpesummen, lagres den resterende kjøpsverdien på gavekortnummeret og kan brukes ved en senere anledning.

Kortbetaling Bedrifter

For bedrifter tilbyr vi kortbetaling via DIBS.
DIBS Payment Services er PCI-sertifisert. DIBS anvender seg av overføring med SSL-kryptering, som er industri-standarden for sikre kortbetalinger og ditt kortnummer sendes kryptert direkte til banken. Vi lagrer/håndterer ikke noen kortnummer eller CVC/CVV-nummer i vårt kunderegister og vi har ikke tilgang til din kortinformasjon eller din bankkonto.

IN THE MOMENT!

inspirasjon fra @hooksofficial

Du liker kanskje også

HÖÖKS HESTESPORT AS

Postboks 54
2021 Skedsmokorset
E-post: kundeservice@hooks.no
Telefon: 23 65 36 40

© Hööks.se 2020

BOM!

Webbläsaren du använder är diskad.

Vi rekommenderar dig att uppleva nya hemsidan med någon av följande webbläsare:

Google Chrome, SafariFirefox eller Microsoft Edge.