• 60 dagers angrerett
 • Sendes innen 1-2 dager
 • Sikker handel
 • Laveste ordreverdi er 200 kr
Hööks Academy
Logotyp Hööks Academy
Logg inn Finn butikk
0
 • 60 dagers angrerett
 • Sendes innen 1-2 dager
 • Sikker handel
 • Laveste ordreverdi er 200 kr
Rytter
Rytter
Hööks Academy
Hööks Academy

Mine favoritter

Henter flere produkter

AUTUMN STYLES - MASSEVIS AV INSPIRASJON TIL HØSTENS RIDEEVENTYR

 • Hjem
 • Hund
 • Hundedekken
 • Kjøledekken Cool on Track Back on Track®
Art. nr 045556-21

Kjøledekken Cool on Track Back on Track®

Marine

Art. nr: 045556-21
Fr.
kr 279,00

Produktinformasjon

Ta vare på din beste venn med vårt nye kjøledekken fra Cool on Track™. Høyteknologisk materiale som effektivt kjøler ned hunden din ved hjelp av fordamping. Ingen kjemikalier eller tilgang til fryser er nødvendig. Fordampingsprosessen er en viktig faktor for at produktet skal kjøle ned huden, derfor har det solid ytterstoff i netting for å stimulere luftsirkulasjonen. Dekkenet er enkelt å justere mellom størrelser med borrelåsbånd rundt mage og hals. Når dekkenet ikke er i bruk, kan du kneppe det opp og bruke det som et kjølende pledd. Det er viktig at du holder produktet fuktig, selv når det ikke er i bruk. Hvis det blir tørt, blir det følsomt og kan sprekke. For å gjenopprette et tørt produkt, kan du spyle det med lunkent vann. Ytterdekken bør ikke brukes sammen med det kjølende dekkenet. Dekkenet kjøler overflaten med opptil 6 grader. Dypp dekkenet i vann eller hell vann over det (sørg for at hele produktet blir vått). Klem ut overflødig vann før bruk. Vedlikeholdsråd: Vaskes sparsomt med mildt, flytende vaskemiddel, skyll nøye og klem ut overflødig vann. Oppbevares tørt. Rengjør produktet nøye før langvarig oppbevaring.
 • Borrelåslukking.
 • Vask: 30°.
 • Vaskes for hånd.

Betaling og frakt

Klarna Faktura

Betaling mot Klarna faktura med 14 dagers betalingstid. Ingen fakturaavgift tilkommer. Fakturaen sendes via mail i forbindelse med at ordren sendes fra vårt lager. For å kunne betale mot faktura må bestillingen sendes til din folkeregistrerte adresse, og du må oppgi korrekte og fullstendige personopplysninger.

Ved for sen betaling tilkommer et purregebyr på 70 kr samt en forsinkelsesrente. Ved fortsatt utelatt betaling går det videre til Klarnas inkassobyrå Segoria og lovbestemte inkassoavgifter tilkommer.

Klarna Delbetaling

Du kan delbetale din faktura via Klarna konto. Delbetal fra 1/24 av ordrebeløpet, imidlertid minst 50 kr i måneden. Du kan når som helst betale ned hele den gjenstående gjelden. Da avsluttes din konto hos Klarna automatisk. Fullstendige villkår finner du hos Klarna.

Klarna Direkte

Med Klarna Direkte betaler du enkelt direkte i kassa med bank-ID på mobil. Pengene trekkes 1-2 dager etter at vi har behandlet dine varer. Aktiver tjenesten ved å logge inn hos klarna.no og registrere din konto.

Klarna Kortbetaling

Sikker kortbetaling med VISA og Mastercard/Eurocard samt American Express. Ingen kortavgifter tilkommer. Ingen kortopplysninger lagres hos oss, de spares hos vår samarbeidspartner Klarna. Kortbetalinger som håndteres av Klarna er PCI-DSS sertifiserte.

Hööks Gavekort

Våre gavekort kan anvendes som delbetaling om summen på gavekortet ikke dekker hele ditt kjøp. Om verdien på gavekortet overstiger kjøpesummen, lagres den resterende kjøpsverdien på gavekortnummeret og kan brukes ved en senere anledning.

Kortbetaling Bedrifter

For bedrifter tilbyr vi kortbetaling via DIBS.
DIBS Payment Services er PCI-sertifisert. DIBS anvender seg av overføring med SSL-kryptering, som er industri-standarden for sikre kortbetalinger og ditt kortnummer sendes kryptert direkte til banken. Vi lagrer/håndterer ikke noen kortnummer eller CVC/CVV-nummer i vårt kunderegister og vi har ikke tilgang til din kortinformasjon eller din bankkonto.

HÖÖKS HESTESPORT AS

Postboks 54
2021 Skedsmokorset
E-post: kundeservice@hooks.no
Telefon: 23 65 36 40

Inspiration

© Hööks.se 2020

Powered by Jetshop

BOM!

Webbläsaren du använder är diskad.

Vi rekommenderar dig att uppleva nya hemsidan med någon av följande webbläsare:

Google Chrome, SafariFirefox eller Microsoft Edge.