• 60 dagers angrerett
 • Sendes innen 2-3 arb.dager
 • Sikker handel
 • Laveste ordreverdi er 200 kr
Hööks Academy
Logotyp Hööks Academy
Logg inn Finn butikk
0
 • 60 dagers angrerett
 • Sendes innen 2-3 arb.dager
 • Sikker handel
 • Laveste ordreverdi er 200 kr
Rytter
Rytter
Hööks Academy
Hööks Academy

Mine favoritter

Henter flere produkter

 • Hjem
 • Hund
 • Stell & Pelspleie
 • Pleie
 • Desinfeksjonsmiddel LifeClean
Art. nr 820088-00-00000

Desinfeksjonsmiddel LifeClean

Art. nr: 820088-00-00000
kr 139,00

Produktinformasjon

LifeClean Desinfeksjon er en patentert, helt unik, vannbasert overflatedesinfeksjon med kun 0,04 % av virkestoffet CIO2. Produktet er rutinemessig testet i flere uavhengige laboratorier i henhold til gjeldende EN-standarder for å verifisere effektiviteten og sikkerheten. Dette er en garanti for deg som kunde for at produktet skal fungere for formålet. LifeClean Desinfeksjon har beviste resultater på at det på svært kort tid dreper de aller tøffeste mikroorganismene og kan brukes på f.eks: gulv, vegger, generelle kontaktflater og møbler. LifeClean Desinfeksjon fungerer svært effektivt på sporer (bl.a. Clostridium difficile), virus (bl.a. Coronavirus på 30 sekunder), bakterier, parasitter, sopp og biofilm, uten å etterlate restprodukter, og hindrer dessuten utvikling av multiresistens. Løsningen er ferdig utblandet og har ingen faresymboler på produktetiketten. Fordelene med LifeClean Desinfeksjon er: Kort kontakttid, maksimalt to minutter avhengig av mikroorganismen. Bevist effektivitet i henhold til gjeldende EN-standarder. Bredt spekter innen bruksområde. Svært effektiv til tross for lav konsentrasjon. Brukervennlig. Et produkt for alle områder og alle materialer. Hvis du vil ha mer informasjon om bruksområder, produktblad, sikkerhetsdatablad, effektivitetsrapport og øvrig dokumentasjon, kan du besøke LifeCleans internasjonale hjemmeside på www.lifeclean.se.

Bra å vite

Bruksanvisning

 1. Fjern synlig smuss og skyll av med vann (varmt vann anbefales).
 2. Hell rikelig med LifeClean på en ren klut og tørk av overflaten, eller spray direkte på hele overflaten.
 3. La virke i minst fem minutter. Ved behov, skyll og tørk deretter av overflaten (f.eks. på rustfri stål, lær, hjelm).

Holdbarhet: Vesken er aktiv så lenge den er gul. Uåpnet flaske i originalemballasje er holdbar i 9 måneder i romtemperatur og 12 måneder i kjøleskap. Lagres svalt, unngå direkte sollys. Skal ikke fryses.

Last ned LifeClean Product sheet her - Engelsk (pdf)

Last ned LifeClean Mini Guide her – Svensk (pdf)

Last ned sjekkliste ”Hvis stallen rammes av smitte” - Svensk (pdf)

Kobling – Råd for isolering og rengjøring ved smittsomme sykdommer – hest, svensk

Kobling – Ni tips for å beskytte stallen mot smitte - Svensk

Vi har brukt LifeClean! Svensk (pdf)

Life Clean Youtube Channel

Betaling og frakt

Klarna Faktura

Betaling mot Klarna faktura med 14 dagers betalingstid. Ingen fakturaavgift tilkommer. Fakturaen sendes via mail i forbindelse med at ordren sendes fra vårt lager. For å kunne betale mot faktura må bestillingen sendes til din folkeregistrerte adresse, og du må oppgi korrekte og fullstendige personopplysninger.

Ved for sen betaling tilkommer et purregebyr på 70 kr samt en forsinkelsesrente. Ved fortsatt utelatt betaling går det videre til Klarnas inkassobyrå Segoria og lovbestemte inkassoavgifter tilkommer.

Klarna Delbetaling

Du kan delbetale din faktura via Klarna konto. Delbetal fra 1/24 av ordrebeløpet, imidlertid minst 50 kr i måneden. Du kan når som helst betale ned hele den gjenstående gjelden. Da avsluttes din konto hos Klarna automatisk. Fullstendige villkår finner du hos Klarna.

Klarna Direkte

Med Klarna Direkte betaler du enkelt direkte i kassa med bank-ID på mobil. Pengene trekkes 1-2 dager etter at vi har behandlet dine varer. Aktiver tjenesten ved å logge inn hos klarna.no og registrere din konto.

Klarna Kortbetaling

Sikker kortbetaling med Klarna Checkout. Ingen kortavgifter tilkommer. Ingen kortopplysninger lagres hos oss, de spares hos vår samarbeidspartner Klarna. Kortbetalinger som håndteres av Klarna er PCI-DSS sertifiserte.

Hööks Gavekort

Våre gavekort kan anvendes som delbetaling om summen på gavekortet ikke dekker hele ditt kjøp. Om verdien på gavekortet overstiger kjøpesummen, lagres den resterende kjøpsverdien på gavekortnummeret og kan brukes ved en senere anledning.

Kortbetaling Bedrifter

For bedrifter tilbyr vi kortbetaling via DIBS.
DIBS Payment Services er PCI-sertifisert. DIBS anvender seg av overføring med SSL-kryptering, som er industri-standarden for sikre kortbetalinger og ditt kortnummer sendes kryptert direkte til banken. Vi lagrer/håndterer ikke noen kortnummer eller CVC/CVV-nummer i vårt kunderegister og vi har ikke tilgang til din kortinformasjon eller din bankkonto.

IN THE MOMENT!

inspirasjon fra @hooksofficial

Du liker kanskje også

HÖÖKS HESTESPORT AS

Postboks 54
2021 Skedsmokorset
E-post: kundeservice@hooks.no
Telefon: 23 65 36 40

© Hööks.se 2020

BOM!

Webbläsaren du använder är diskad.

Vi rekommenderar dig att uppleva nya hemsidan med någon av följande webbläsare:

Google Chrome, SafariFirefox eller Microsoft Edge.