• 60 dagers angrerett
 • Sendes innen 2-3 arb.dager
 • Sikker handel
 • Laveste ordreverdi er 200 kr
Hööks Academy
Logotyp Hööks Academy
Logg inn Finn butikk
0
 • 60 dagers angrerett
 • Sendes innen 2-3 arb.dager
 • Sikker handel
 • Laveste ordreverdi er 200 kr
Rytter
Rytter
Hööks Academy
Hööks Academy

Mine favoritter

Henter flere produkter

 • Hjem
 • Rytter
 • Rytterutstyr
 • Ridehjelmer
 • Ridehjelm VG1 Defender MIPS One K
Art. nr 230213-10

Ridehjelm VG1 Defender MIPS One K

Svart

Art. nr: 230213-10
kr 3 099,00

Produktinformasjon

Pen ridehjelm med matt overflate og stilren design som passer til alt. Integrert MIPS-system som etterlikner hodets eget sikkerhetssystem. Det vil si at hvis hodet utsettes for skrå slag, kan hjernen bevege seg i cerebrospinalvæsken, noe som skal redusere skaden som hjernen utsettes for. MIPS-systemet har et integrert lavfriksjonslag som i enkelte tilfeller kan absorbere en del av energien som ellers kan forårsake skader på hjernen ved skrå slag. Ventilasjon foran og bak som bidrar til at du holder en behagelig temperatur gjennom hele rideøkten. One K-ridehjelmene består av et avansert, formstøpt ytterskall i polykarbonat og ABS-kompositt, kombinert med en EPS-liner. EPS-lineren er hovedkomponenten når det kommer til støtdemping i hjelmer. One K benytter utelukkende EPS i beste kvalitet, med en tetthet som gjør hjelmene perfekte til å absorbere støt. Hjelmen er tilgjengelig i tre ulike skallstørrelser: 0, 1 og 2. Ved å kombinere skallet med en liner i valgfri størrelse (XS–XXL) kan du finjustere hjelmen til en perfekt passform. Lineren er hurtigtørkende, fukttransporterende og vaskbar. Tilgjengelig i oval (artikkel 230032) og normal (artikkel 230033) variant for å gi ytterligere justering av passformen. OBS! Denne hjelmen leveres uten liner. MIPS* sikkerhetssystem. Størrelsesjustering. Ventilasjon foran og bak.

Betaling og frakt

Klarna Faktura

Betaling mot Klarna faktura med 14 dagers betalingstid. Ingen fakturaavgift tilkommer. Fakturaen sendes via mail i forbindelse med at ordren sendes fra vårt lager. For å kunne betale mot faktura må bestillingen sendes til din folkeregistrerte adresse, og du må oppgi korrekte og fullstendige personopplysninger.

Ved for sen betaling tilkommer et purregebyr på 70 kr samt en forsinkelsesrente. Ved fortsatt utelatt betaling går det videre til Klarnas inkassobyrå Segoria og lovbestemte inkassoavgifter tilkommer.

Klarna Delbetaling

Du kan delbetale din faktura via Klarna konto. Delbetal fra 1/24 av ordrebeløpet, imidlertid minst 50 kr i måneden. Du kan når som helst betale ned hele den gjenstående gjelden. Da avsluttes din konto hos Klarna automatisk. Fullstendige villkår finner du hos Klarna.

Klarna Direkte

Med Klarna Direkte betaler du enkelt direkte i kassa med bank-ID på mobil. Pengene trekkes 1-2 dager etter at vi har behandlet dine varer. Aktiver tjenesten ved å logge inn hos klarna.no og registrere din konto.

Klarna Kortbetaling

Sikker kortbetaling med VISA og Mastercard/Eurocard samt American Express. Ingen kortavgifter tilkommer. Ingen kortopplysninger lagres hos oss, de spares hos vår samarbeidspartner Klarna. Kortbetalinger som håndteres av Klarna er PCI-DSS sertifiserte.

Hööks Gavekort

Våre gavekort kan anvendes som delbetaling om summen på gavekortet ikke dekker hele ditt kjøp. Om verdien på gavekortet overstiger kjøpesummen, lagres den resterende kjøpsverdien på gavekortnummeret og kan brukes ved en senere anledning.

Kortbetaling Bedrifter

For bedrifter tilbyr vi kortbetaling via DIBS.
DIBS Payment Services er PCI-sertifisert. DIBS anvender seg av overføring med SSL-kryptering, som er industri-standarden for sikre kortbetalinger og ditt kortnummer sendes kryptert direkte til banken. Vi lagrer/håndterer ikke noen kortnummer eller CVC/CVV-nummer i vårt kunderegister og vi har ikke tilgang til din kortinformasjon eller din bankkonto.

IN THE MOMENT!

inspirasjon fra @hooksofficial

Du liker kanskje også

HÖÖKS HESTESPORT AS

Postboks 54
2021 Skedsmokorset
E-post: kundeservice@hooks.no
Telefon: 23 65 36 40

© Hööks.se 2020

BOM!

Webbläsaren du använder är diskad.

Vi rekommenderar dig att uppleva nya hemsidan med någon av följande webbläsare:

Google Chrome, SafariFirefox eller Microsoft Edge.