• 60 dagers angrerett
 • Sendes innen 1-2 arb.dager
 • Sikker handel
 • Laveste ordreverdi er 200 kr
Hööks Academy
Logotyp Hööks Academy
Logg inn Finn butikk
0
 • 60 dagers angrerett
 • Sendes innen 1-2 arb.dager
 • Sikker handel
 • Laveste ordreverdi er 200 kr
Rytter
Rytter
Hööks Academy
Hööks Academy

Mine favoritter

Henter flere produkter

 • Hjem
 • Hest
 • Hestefôr
 • Kompletteringfôr
 • B-vitamin Vimital B-vitamin pellets Trikem
Art. nr 800873-00-00000

B-vitamin Vimital B-vitamin pellets Trikem

Art. nr: 800873-00-00000
kr 199,00
Sendes innen 1-2 arb.dager

Produktinformasjon

B-vitamin med alle de ni B-vitaminene som er viktige og nødvendige for hesten – pellets. De fleste B-vitaminer fungerer som koenzymer, noe som innebærer at et gitt enzym blir aktivt først når det kobles til riktig B-vitamin. Uten enzymer fungerer ikke fordøyelsen av stoffene. B-vitaminer finnes i kraftfôr, grovfôr og beite. Vanligvis kan hesten også produsere et antall B-vitaminer selv – de fleste produseres i tarmen. Ved endringer i trening, miljø, fôr eller pelssetting/røyting, sykdom og diare, kan det oppstå ubalanser som kan ha alvorlige konsekvenser for hestens allmenntilstand. B-vitaminene er vannløselige og vanligvis helt ufarlige, selv i store doser. Overskudd hoper seg ikke opp i organismen, men skilles ut med urinen. Overdosering av et bestemt B-vitamin kan imidlertid dra med seg andre B-vitaminer ut av kroppen, derfor er det viktig å bruke et riktig sammensatt vitaminkompleks. Det anbefales å gi et riktig sammensatt B-vitamintilskudd på fast basis fordi det kan være vanskelig å kontrollere forandringer i miljø, fôr og trening. Ved ubalanse har ikke kroppen noe eget bufferlager og kan ikke justere for mangler selv. Ved akutte sykdomstegn gir veterinæren ofte B-vitamin som en støttende behandling. Tilskudd av B-vitamin kan med fordel brukes når rutinene til hesten endres eller belastningen øker, f.eks. ved hard trening, miljøendring, fôrbytte og røyting eller pelssetting. Dosering: 20–40 g/dag (30–60 ml) daglig til stor hest (550 kg), basert på fôrstatus, sammen med fôr.

Betaling og frakt

Klarna Faktura

Betaling mot Klarna faktura med 14 dagers betalingstid. Ingen fakturaavgift tilkommer. Fakturaen sendes via mail i forbindelse med at ordren sendes fra vårt lager. For å kunne betale mot faktura må bestillingen sendes til din folkeregistrerte adresse, og du må oppgi korrekte og fullstendige personopplysninger.

Ved for sen betaling tilkommer et purregebyr på 70 kr samt en forsinkelsesrente. Ved fortsatt utelatt betaling går det videre til Klarnas inkassobyrå Segoria og lovbestemte inkassoavgifter tilkommer.

Klarna Delbetaling

Du kan delbetale din faktura via Klarna konto. Delbetal fra 1/24 av ordrebeløpet, imidlertid minst 50 kr i måneden. Du kan når som helst betale ned hele den gjenstående gjelden. Da avsluttes din konto hos Klarna automatisk. Fullstendige villkår finner du hos Klarna.

Klarna Direkte

Med Klarna Direkte betaler du enkelt direkte i kassa med bank-ID på mobil. Pengene trekkes 1-2 dager etter at vi har behandlet dine varer. Aktiver tjenesten ved å logge inn hos klarna.no og registrere din konto.

Klarna Kortbetaling

Sikker kortbetaling med VISA og Mastercard/Eurocard samt American Express. Ingen kortavgifter tilkommer. Ingen kortopplysninger lagres hos oss, de spares hos vår samarbeidspartner Klarna. Kortbetalinger som håndteres av Klarna er PCI-DSS sertifiserte.

Hööks Gavekort

Våre gavekort kan anvendes som delbetaling om summen på gavekortet ikke dekker hele ditt kjøp. Om verdien på gavekortet overstiger kjøpesummen, lagres den resterende kjøpsverdien på gavekortnummeret og kan brukes ved en senere anledning.

Kortbetaling Bedrifter

For bedrifter tilbyr vi kortbetaling via DIBS.
DIBS Payment Services er PCI-sertifisert. DIBS anvender seg av overføring med SSL-kryptering, som er industri-standarden for sikre kortbetalinger og ditt kortnummer sendes kryptert direkte til banken. Vi lagrer/håndterer ikke noen kortnummer eller CVC/CVV-nummer i vårt kunderegister og vi har ikke tilgang til din kortinformasjon eller din bankkonto.

Relaterte produkter

HÖÖKS HESTESPORT AS

Postboks 54
2021 Skedsmokorset
E-post: kundeservice@hooks.no
Telefon: 23 65 36 40

© Hööks.se 2020

Powered by Jetshop

BOM!

Webbläsaren du använder är diskad.

Vi rekommenderar dig att uppleva nya hemsidan med någon av följande webbläsare:

Google Chrome, SafariFirefox eller Microsoft Edge.