Hööks & Friends

Bli med i kundeklubben vår - Hööks & Friends! Det er enkelt og gratis å være med, og som medlem får du:

 • Bonuspoeng på alt du handler
 • Opptil 6 % rabatt via tilbakebetaling
 • Spesialtilbud
 • Invitasjoner til medlemskvelder
 • Tips og råd

Ingen gammeldagse plastkort

For at behandlingen skal gå så smidig som mulig, jobber vi helt digitalt, d.v.s. uten gammeldagse plastkort. Når du handler i butikk eller i nettbutikken, identifiserer du deg med ditt personnummer/fødselsdato, slik at kjøpet og bonusen registreres på deg.

Slik fungerer Hööks & Friends

 • Medlemskapet er helt digitalt. Du behøver ikke medlemskort.
 • All kommunikasjon skjer via e-post og på Mine sider på www.hooks.no.
 • Du får bonus på alt du handler (ikke gavekort)
 • Bonusen betales ut hver måned, og den er gyldig i tre måneder.
 • Bonuspoengene er elektroniske, og de er knyttet til medlemskapet ditt.
 • Vi sender deg en e-post når du mottar en ny bonus.
 • Bonusen er basert på totalt opptjente poeng i løpet av ett år (fra innmeldingsdatoen). I forbindelse med bonusutbetalinger reduseres bonussaldoen din med tilsvarende poeng som betales ut.
 • Ved eventuell retur av varer trekkes tilsvarende poeng fra de opptjente poengene dine.
 • Én krone gir ett poeng, og jo mer du handler, desto større bonus får du.
 • Du kan tjene opptil 6 % i bonus.  Totalt opptjente poengBonus %
  10 001 – oppover6 %
  8 001 – 10 0005 %
  6 001 – 8 0004 %
  4 001 – 6 0003 %
  2 000 – 4 0002 %

Eksempel:

Du blir medlem i Hööks & Friends 1. november, og samler 4 001 poeng før den første bonusutbetalingen, som gir deg en verdisjekk på 120 kr. Du fortsetter å samle poeng, og klatrer oppover på bonustrappen. Neste periode tjener du 4 000 poeng til, og har da kvalifisert deg for en bonus på 5 %. Dette gir deg en verdisjekk på 200 kr. For kommende kjøp innen 31. oktober har du 5 % bonus, eller til og med opptil 6 %, avhengig av hvor mange poeng du tjener. Bonusen betales ut hver måned i henhold til bonusnivået du befinner deg på, såfremt du har minst 2 000 opptjente poeng.

Generelt om Hööks & Friends

Hööks Hästsport AS (Hööks) har ansvar for fordeler, poengberegning og bonusutbetalinger innen rammene for Hööks & Friends, der medlemskap er kostnadsfritt for medlemmene. Medlemskapet er knyttet til personnummer/fødselsdato, og kan ikke overdras.

Slik tjener du poeng

Hööks & Friends gjelder for kjøp på www.hooks.no og i Hööks-butikker i Norge. Alle kjøp og eventuelle andre bonusgivende aktiviteter som registreres, gir poeng. 1 kr gir ett poeng. Bonusen beregnes fra leverte og betalte varer. Kjøp registreres med personnummeret/fødselsdatot ditt, eller ved at du logger på når du handler på www.hooks.no. Det er ingen forskjell på kjøp av prisnedsatte varer og varer til ordinær pris. Kjøp av gavekort (som ikke er en vare, men et betalingsmiddel) gir ingen poeng.

Av tekniske grunner kan ikke kjøp etterregistreres. Vær derfor nøye med å registrere kjøpene dine. Ved retur av varer trekkes tilsvarende poeng fra de opptjente poengene dine. Hvis det har skjedd en bonusutbetaling mellom kjøp og retur (av et bonusgivende kjøp), forbeholder vi oss retten til å redusere bonussaldoen din med tilsvarende antall poeng.

Bonusperiode

Poeng beregnes løpende i tolv måneder fra den datoen du meldte deg inn i Hööks & Friends. Bonuspoengene registreres på kundeprofilen din, som verifiseres ved personnummeret/fødselsdatot ditt. Innen hver nye tolvmånedersperiode nullstilles poengsaldoen (minussaldo nullstilles ikke).

Bonusnivå og bonusutbetaling

Bonusutbetaling skjer hver måned når du har samlet inn minst 2 000 poeng, samt i henhold til bonusnivået du befinner deg på. Bonusen beregnes i henhold til bonusskalaen nedenfor.

Totalt opptjente poeng (tolvmånedersperiode)
Bonus %
10 001 – oppover6 %
8 001 – 10 0005 %
6 001 – 8 0004 %
4 001 – 6 0003 %
2 000 – 4 0002 %

Eksempel:

Du blir medlem i Hööks & Friends 1. november, og samler 4 001 poeng før den første bonusutbetalingen, som gir deg en verdisjekk på 120 kr. Du fortsetter å samle poeng, og klatrer oppover på bonustrappen. Neste periode tjener du 4 000 poeng til, og har da kvalifisert deg for en bonus på 5 %. Dette gir deg en verdisjekk på 200 kr. For kommende kjøp innen 31. oktober har du 5 % bonus.

Gyldighet og innløsning av bonussjekk

Utbetalt bonus er gyldig i tre måneder, og medlemmene har selv ansvar for å benytte bonusen før den utløper. Innløsning av bonus er ikke grunnlag for bonusopptjening, og bonus/verdisjekker kan ikke byttes i penger. Bonusen kan ikke delinnløses. Hele beløpet må brukes på en gang. Siden all kommunikasjon i Hööks & Friends skjer via e-post, er det viktig at e-postadressen din alltid er oppdatert.

Slik håndteres de personlige opplysningene dine

Som medlem i Hööks & Friends gir du Hööks rett til å lagre angitte opplysninger og løpende kjøpsinformasjon og bruke disse i markedsføring. Det innebærer at informasjon om kjøpene dine er registrert, så du kan reklamere eller gi opplysninger f.eks. til et forsikringsselskap selv om du ikke har kvittering. Personopplysninger lagre i henhold til Personuppgiftslagen (PUL).

Når du registrerer deg for Hööks & Friends, samtykker du i behandlingen av personopplysningen dine som er beskrevet ovenfor.

Endring av vilkår

Hööks forbeholder seg retten til når som helst å endre vilkårene for Hööks & Friends. Hööks forbeholder seg retten til å sperre medlemskapet ditt hvis det forekommer misbruk.

Kontakt

Har du spørsmål om Hööks & Friends eller medlemskapet ditt, eller ønsker å endre adresseopplysninger, kan du ta kontakt med oss:

Hööks Hestesport AS
Postboks 54 
2021 Skedsmokorset

E-post:

no.info@hooks.se

Telefon: 800 84 845