• 60 dagers angrerett
  • Sendes innen 2-3 arb.dager
  • Sikker handel
  • Laveste ordreverdi er 200 kr
Hööks Academy
Logotyp Hööks Academy
Logg inn Finn butikk
0
  • 60 dagers angrerett
  • Sendes innen 2-3 arb.dager
  • Sikker handel
  • Laveste ordreverdi er 200 kr
Rytter
Rytter
Hööks Academy
Hööks Academy

Mine favoritter

Henter flere produkter

Art. nr 990063-00-00000

Orbiloc Twin Dual Orbiloc

Art. nr: 990063-00-00000
kr 549,00
Sendes innen 2-3 arb.dager

Produktinformasjon

Orbiloc Twin inneholder én rød og én hvit Orbiloc Dual. Orbiloc Safety Light-lykten er en synlig og lett anretning som kan festes på utstyret til hesten, hunden eller mennesket. Orbiloc Safety Light-lykten gjør at du, hesten eller hunden din synes i mørket på en avstand på opptil 5 km, og den bidrar til at dyr og eier kan bevege seg trygt i trafikken i de mørke årstidene. Orbiloc Safety Light er den eneste hundelykten som er 100 % vanntett ned til 100 meter. Vi vet at de fleste hunder elsker vann, og derfor kan Orbiloc Safety Light bli værende på når hunden tar seg en tur ut i innsjøen eller havet. Lykten er konstruert for og brukes av militæret. Lykten er testet, svært robust og takler trykk på 100 kg. Vi vet alle hvor viktig det er at både hund og eier synes i mørket. Uten reflekser kan bilister oppdage dem først på 25 meters avstand. Med godkjente reflekser synes man på 150 meter, og bilisten får tid til å reagere. Det enda bedre om man har på seg lys. Med Orbiloc Safety Light kan bilisten se deg på opptil 5 kilometers avstand. Hundeeieren kan også se hvor hunden er når den går løs i mørket eller skumringen. Lystype: Blinkende og konstant lys Temperaturintervall: Fra 50 °C til–40 °C Størrelse: 40 x 30 x 25 mm. Vekt: 22 gram.

Betaling og frakt

Klarna Faktura

Betaling mot Klarna faktura med 14 dagers betalingstid. Ingen fakturaavgift tilkommer. Fakturaen sendes via mail i forbindelse med at ordren sendes fra vårt lager. For å kunne betale mot faktura må bestillingen sendes til din folkeregistrerte adresse, og du må oppgi korrekte og fullstendige personopplysninger.

Ved for sen betaling tilkommer et purregebyr på 70 kr samt en forsinkelsesrente. Ved fortsatt utelatt betaling går det videre til Klarnas inkassobyrå Segoria og lovbestemte inkassoavgifter tilkommer.

Klarna Delbetaling

Du kan delbetale din faktura via Klarna konto. Delbetal fra 1/24 av ordrebeløpet, imidlertid minst 50 kr i måneden. Du kan når som helst betale ned hele den gjenstående gjelden. Da avsluttes din konto hos Klarna automatisk. Fullstendige villkår finner du hos Klarna.

Klarna Direkte

Med Klarna Direkte betaler du enkelt direkte i kassa med bank-ID på mobil. Pengene trekkes 1-2 dager etter at vi har behandlet dine varer. Aktiver tjenesten ved å logge inn hos klarna.no og registrere din konto.

Klarna Kortbetaling

Sikker kortbetaling med Klarna Checkout. Ingen kortavgifter tilkommer. Ingen kortopplysninger lagres hos oss, de spares hos vår samarbeidspartner Klarna. Kortbetalinger som håndteres av Klarna er PCI-DSS sertifiserte.

Hööks Gavekort

Våre gavekort kan anvendes som delbetaling om summen på gavekortet ikke dekker hele ditt kjøp. Om verdien på gavekortet overstiger kjøpesummen, lagres den resterende kjøpsverdien på gavekortnummeret og kan brukes ved en senere anledning.

Kortbetaling Bedrifter

For bedrifter tilbyr vi kortbetaling via DIBS.
DIBS Payment Services er PCI-sertifisert. DIBS anvender seg av overføring med SSL-kryptering, som er industri-standarden for sikre kortbetalinger og ditt kortnummer sendes kryptert direkte til banken. Vi lagrer/håndterer ikke noen kortnummer eller CVC/CVV-nummer i vårt kunderegister og vi har ikke tilgang til din kortinformasjon eller din bankkonto.

IN THE MOMENT!

inspirasjon fra @hooksofficial

Du liker kanskje også

HÖÖKS HESTESPORT AS

Postboks 54
2021 Skedsmokorset
E-post: kundeservice@hooks.no
Telefon: 23 65 36 40

© Hööks.se 2020

BOM!

Webbläsaren du använder är diskad.

Vi rekommenderar dig att uppleva nya hemsidan med någon av följande webbläsare:

Google Chrome, SafariFirefox eller Microsoft Edge.