• 60 dagers angrerett
 • Sendes innen 2-3 arb.dager
 • Sikker handel
 • Laveste ordreverdi er 200 kr
Hööks Academy
Logotyp Hööks Academy
Logg inn Finn butikk
0
 • 60 dagers angrerett
 • Sendes innen 2-3 arb.dager
 • Sikker handel
 • Laveste ordreverdi er 200 kr
Rytter
Rytter
Hööks Academy
Hööks Academy

Mine favoritter

Henter flere produkter

 • Hjem
 • Rytter
 • Rytterutstyr
 • Ridehjelmer
 • Ridehjelm VG1 Pro Skull II Plus Charles Owen
Art. nr 230192-33

Ridehjelm VG1 Pro Skull II Plus Charles Owen

Gull

Art. nr: 230192-33
kr 881,70
kr 2 939,00
Finnes i følgende kampanjer

Produktinformasjon

Jockeyhjelm som egner seg til f.eks. terrengdelen i feltritt. Ventilasjon foran og bak. Et hjelmtrekk i netting som er designet for maksimal luftgjennomstrømning følger med. Hjelmen har en lav profil og innfelte høyteknologiske sølvioner, noe som gir den en innebygd antibakteriell beskyttelse som holder hjelmen fri fra lukt og mikrober. Den revolusjonerende GRpx®-teknologien gir hjelmen en unik passform med vitenskapelig designede "grippers". For ryttere som har problemer med at hjelmen beveger seg, kan GRpx-teknologien i selen på PRO II og AYR8-sortimentet være løsningen. Den innebærer at det innebygde grepet i selen sitter tett rundt skallens base og gir eksepsjonell stabilitet. Avtakbar og utskiftbar liner som er enkel å ta ut og vaske. Skallet finnes i tre ulike størrelser: S, M, L. Liner finnes i størrelse 52–65. Systemet med utskiftbar liner gjør at selv barn som vokser kan ha hjelmen, fordi man enkelt tilpasser størrelse ved hjelp av en liner i en annen størrelse. Skall S: Størrelse 52–55. Skall M: Størrelse 56–59. Skall L: Størrelse 60–65. Eksempel: Hvis man kjøper en hjelm i størrelse 56, er skallet i størrelse medium og lineren i størrelse 56. Da har du muligheten til å kjøpe liner i størrelse 57, 58 og 59 etter behov. Godkjent i henhold til Kitemark PAS015:2011, og sertifisert i henhold til SEI ASTM F1163.
 • Trepunktsfeste.
 • Ventilasjon foran og bak.
 • Vaskbart funksjonsfôr.

Godkjente hjelmer

Denne hjelmen er testet og godkjent i henhold til det svenske konsumentverkets normer og EUs krav VG1 01.040.

Les mer: Informasjon om merking av ridehjelmer

Bra å vite

Betaling og frakt

Klarna Faktura

Betaling mot Klarna faktura med 14 dagers betalingstid. Ingen fakturaavgift tilkommer. Fakturaen sendes via mail i forbindelse med at ordren sendes fra vårt lager. For å kunne betale mot faktura må bestillingen sendes til din folkeregistrerte adresse, og du må oppgi korrekte og fullstendige personopplysninger.

Ved for sen betaling tilkommer et purregebyr på 70 kr samt en forsinkelsesrente. Ved fortsatt utelatt betaling går det videre til Klarnas inkassobyrå Segoria og lovbestemte inkassoavgifter tilkommer.

Klarna Delbetaling

Du kan delbetale din faktura via Klarna konto. Delbetal fra 1/24 av ordrebeløpet, imidlertid minst 50 kr i måneden. Du kan når som helst betale ned hele den gjenstående gjelden. Da avsluttes din konto hos Klarna automatisk. Fullstendige villkår finner du hos Klarna.

Klarna Direkte

Med Klarna Direkte betaler du enkelt direkte i kassa med bank-ID på mobil. Pengene trekkes 1-2 dager etter at vi har behandlet dine varer. Aktiver tjenesten ved å logge inn hos klarna.no og registrere din konto.

Klarna Kortbetaling

Sikker kortbetaling med Klarna Checkout. Ingen kortavgifter tilkommer. Ingen kortopplysninger lagres hos oss, de spares hos vår samarbeidspartner Klarna. Kortbetalinger som håndteres av Klarna er PCI-DSS sertifiserte.

Hööks Gavekort

Våre gavekort kan anvendes som delbetaling om summen på gavekortet ikke dekker hele ditt kjøp. Om verdien på gavekortet overstiger kjøpesummen, lagres den resterende kjøpsverdien på gavekortnummeret og kan brukes ved en senere anledning.

Kortbetaling Bedrifter

For bedrifter tilbyr vi kortbetaling via DIBS.
DIBS Payment Services er PCI-sertifisert. DIBS anvender seg av overføring med SSL-kryptering, som er industri-standarden for sikre kortbetalinger og ditt kortnummer sendes kryptert direkte til banken. Vi lagrer/håndterer ikke noen kortnummer eller CVC/CVV-nummer i vårt kunderegister og vi har ikke tilgang til din kortinformasjon eller din bankkonto.

IN THE MOMENT!

inspirasjon fra @hooksofficial

Du liker kanskje også

HÖÖKS HESTESPORT AS

Postboks 54
2021 Skedsmokorset
E-post: kundeservice@hooks.no
Telefon: 23 65 36 40

© Hööks.se 2020

BOM!

Webbläsaren du använder är diskad.

Vi rekommenderar dig att uppleva nya hemsidan med någon av följande webbläsare:

Google Chrome, SafariFirefox eller Microsoft Edge.