• 60 dagers angrerett
  • Sendes innen 2-3 arb.dager
  • Sikker handel
  • Laveste ordreverdi er 200 kr
Hööks Academy
Logotyp Hööks Academy
Logg inn Finn butikk
0
  • 60 dagers angrerett
  • Sendes innen 2-3 arb.dager
  • Sikker handel
  • Laveste ordreverdi er 200 kr
Rytter
Rytter
Hööks Academy
Hööks Academy

Mine favoritter

Henter flere produkter

Art. nr 230080-10

Sikkerhetsvest Jacket Point Two Air

Svart

Art. nr: 230080-10
kr 6 049,00

Produktinformasjon

Denne sikkerhetsvesten er CE-sertifisert og har den raskeste reaksjonstiden av alle vester – den løser ut på 0,1 sekunder! Den er designet for å kunne brukes sammen med en sikkerhetsvest på stevner. Point Two Pro-Air Jacket gir ikke bare beskyttelse for rygg og bryst, den beskytter også nakken mot f.eks. nakkeslengskader. Når den løses ut, gir den også effektiv beskyttelse til ryggraden. Over de første fem sekundene takler vesten en belastning på ett tonn! Den bibeholder trykket i ytterligere fire sekunder, og deretter slipper den automatisk ut luften over ca. to sekunder. Deretter kan den "lades" på nytt og brukes igjen så mange ganger man vil. Beskyttelsesvesten veier kun 900 gram og er svært behagelig å ha på, selv mellom rideaktiviteter. Når man bruker en Point Two Air Jacket sammen med en BETA nivå 3 beskyttelsesvest, forsterkes beskyttelsen av ryggraden med opptil 69 %. En Point Two Air jacket gir 45 % mer beskyttelse for korsryggen enn ved bruk av en BETA nivå 3 beskyttelsesvest alene. Ved en ulykke blåses luftkanalene i vesten opp ved hjelp av en karbonsyrepatron. Etterpå kan vesten lades om ved å bytte ut den brukte patronen. Vesten leveres med én ekstra patron. Dette er en bestillingsvare. Ta kontakt med kundetjenesten hvis den ønskede størrelsen ikke er på lager (ekstra leveringstid tilkommer).
Man bør få plass til en knyttneve mellom point two air-vesten og kroppen/sikkerhetsvesten.

Bra å vite

Betaling og frakt

Klarna Faktura

Betaling mot Klarna faktura med 14 dagers betalingstid. Ingen fakturaavgift tilkommer. Fakturaen sendes via mail i forbindelse med at ordren sendes fra vårt lager. For å kunne betale mot faktura må bestillingen sendes til din folkeregistrerte adresse, og du må oppgi korrekte og fullstendige personopplysninger.

Ved for sen betaling tilkommer et purregebyr på 70 kr samt en forsinkelsesrente. Ved fortsatt utelatt betaling går det videre til Klarnas inkassobyrå Segoria og lovbestemte inkassoavgifter tilkommer.

Klarna Delbetaling

Du kan delbetale din faktura via Klarna konto. Delbetal fra 1/24 av ordrebeløpet, imidlertid minst 50 kr i måneden. Du kan når som helst betale ned hele den gjenstående gjelden. Da avsluttes din konto hos Klarna automatisk. Fullstendige villkår finner du hos Klarna.

Klarna Direkte

Med Klarna Direkte betaler du enkelt direkte i kassa med bank-ID på mobil. Pengene trekkes 1-2 dager etter at vi har behandlet dine varer. Aktiver tjenesten ved å logge inn hos klarna.no og registrere din konto.

Klarna Kortbetaling

Sikker kortbetaling med VISA og Mastercard/Eurocard samt American Express. Ingen kortavgifter tilkommer. Ingen kortopplysninger lagres hos oss, de spares hos vår samarbeidspartner Klarna. Kortbetalinger som håndteres av Klarna er PCI-DSS sertifiserte.

Hööks Gavekort

Våre gavekort kan anvendes som delbetaling om summen på gavekortet ikke dekker hele ditt kjøp. Om verdien på gavekortet overstiger kjøpesummen, lagres den resterende kjøpsverdien på gavekortnummeret og kan brukes ved en senere anledning.

Kortbetaling Bedrifter

For bedrifter tilbyr vi kortbetaling via DIBS.
DIBS Payment Services er PCI-sertifisert. DIBS anvender seg av overføring med SSL-kryptering, som er industri-standarden for sikre kortbetalinger og ditt kortnummer sendes kryptert direkte til banken. Vi lagrer/håndterer ikke noen kortnummer eller CVC/CVV-nummer i vårt kunderegister og vi har ikke tilgang til din kortinformasjon eller din bankkonto.

IN THE MOMENT!

inspirasjon fra @hooksofficial

Du liker kanskje også

HÖÖKS HESTESPORT AS

Postboks 54
2021 Skedsmokorset
E-post: kundeservice@hooks.no
Telefon: 23 65 36 40

© Hööks.se 2020

BOM!

Webbläsaren du använder är diskad.

Vi rekommenderar dig att uppleva nya hemsidan med någon av följande webbläsare:

Google Chrome, SafariFirefox eller Microsoft Edge.